Nowa technika na wyrwanie klienta ;)
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Nowa technika na wyrwanie klienta ;)
No nie wiem czy nowa ale ostatnio to jakaś plaga.
Dają klientowi ofertę z zerową marżą, klient oczywiście łyka bo tańsza od konkurencji...
A co potem? Kto zgadnie?
Dają klientowi ofertę z zerową marżą, klient oczywiście łyka bo tańsza od konkurencji...
A co potem? Kto zgadnie?
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Re: Nowa technika na wyrwanie klienta ;)
Potem klient składa wniosek i po jakimś czasie mówi mu się, że jednak musi być drożej, bo np. zarząd się nie zgodził na tak tanią ofertę.GBoy pisze:Dają klientowi ofertę z zerową marżą, klient oczywiście łyka bo tańsza od konkurencji...
A co potem? Kto zgadnie?
Co wygrałem?
PS. Technika nie jest nowa.
O! to to toTomek_P pisze: Potem klient składa wniosek i po jakimś czasie mówi mu się, że jednak musi być drożej, bo np. zarząd się nie zgodził na tak tanią ofertę.
Talon na balonTomek_P pisze:Co wygrałem?
Wiem, że nie nowa, ale nie widziałem jej od lat a teraz kilka razy w ciągu miesiąca.Tomek_P pisze:PS. Technika nie jest nowa.
- Michał Krupiński
- PRO
Prawo serii?GBoy pisze:nie widziałem jej od lat a teraz kilka razy w ciągu miesiąca.
Metoda mi też jest znana, ale wydaje mi się, że dotyczy bardziej jakiś szemranych pośredników, niby agentów, itp.
Gboy, Właśnie - od kogo te oferty pochodziły? Konkretnych nazw nie podawaj jeżeli nie chcesz.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Pośrednicy Getinu tak robią parę razy się spotkałem. Mają chyba jakąś możliwość w kalkulatorze zrobienia takiej marży.
Ostatnio widziałem ofertę na używany samochód za 30.000 pln na marży niewiele ponad wibor. Koszt całkowity chyba 103%
Klient do nich poszedł oczywiscie ale nie wiem jak się skończyło
Ostatnio widziałem ofertę na używany samochód za 30.000 pln na marży niewiele ponad wibor. Koszt całkowity chyba 103%
Klient do nich poszedł oczywiscie ale nie wiem jak się skończyło