Czemu wszyscy Ci odmówili?Andrzej S pisze:wszyscy mi odmówili
[wydzielona szeptanka] Zmanipulowane opinie o Internetowym Funduszu Leasingowym
- Jarosław Król
- Administracja
Re: Internetowy Fundusz Leasingowy (IFL SA)? Słyszał ktoś o tej firmie?
Ja to bym coś zrobił z tym tematem bo szeptanką tu zajeżdża jak nawozem z obory.
Cały czas ten sam schemat wypowiedzi - "nigdzie mi nie dali, oni jedni mi dali, nie jest tanio, ale było szybko, płacić trzeba..."
Trochę niepoważnie to wygląda.
Cały czas ten sam schemat wypowiedzi - "nigdzie mi nie dali, oni jedni mi dali, nie jest tanio, ale było szybko, płacić trzeba..."

Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- Jarosław Król
- Administracja
Niestety masz rację. Trochę przez nieuwagę, trochę przez opieszałość umożliwiliśmy w tym temacie zamieszczanie zmanipulowanych opinii o tej firmie w formie szeptanki.Lui pisze:Ja to bym coś zrobił z tym tematem bo szeptanką tu zajeżdża jak nawozem z obory.
Masz rację, że wszystkie one są do siebie podobne w formie, ale ponadto okazuje się, że aż 11 opinii zamieszczono z dwóch, powtarzających się IP. Zatem jest to oczywiste, celowe działanie. Opinie te oraz komentarze do nich zostały wydzielone. Co, spowodowało, że o tej firmie nie ma teraz żadnych komentarzy, bo niestety ŻADEN nie był prawdziwy!