Szeptanka z: Opinie i komentarze o Mercedes-Benz Leasing

Awatar użytkownika
cosmo

Szeptanka z: Opinie i komentarze o Mercedes-Benz Leasing

Post autor: cosmo »

Mam mercedesa w leasingu i dla mnie 100% satysfakcji. Jeżdżę nim drugi rok, wszytsko super i koszty bardzo zrównoważone.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
MarekBy

Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o Mercedes-Benz Leasing

Post autor: MarekBy »

Hmm... Cóż wg mnie nie jest to problem mercedesa, ale po prostu tak postępują wszystkie firmy, którym się po prostu nie zapłaci. Jeżeli chodzi o leasing to mój wspólnik kupił u nich samochód. Nie możemy narzekać, bo po prostu wszystko jest w porządku. Dostaliśmy bardzo korzystna ofertę leasingową, dodatkowo trochę ponegocjowaliśmy :D Ja tam nie mogę powiedziec o nich nic złego :D

Awatar użytkownika
Jar_ek

Post autor: Jar_ek »

cosmo pisze:Mam mercedesa w leasingu i dla mnie 100% satysfakcji. Jeżdżę nim drugi rok, wszytsko super i koszty bardzo zrównoważone.
super! poza tym zwróć uwagę ile masz dostępnycn serwisów, żadne auto nie jest bezawaryjne w 100% wiec to tez jest wazna cecha

Awatar użytkownika
Antoni

Post autor: Antoni »

AMP pisze:Nie Polecam !
jak macie jakiekolwiek zawirowanie finansowe to już Was mają
Ja za opóźniona fakturę za kilka dni dostałem wezwanie za 50 zł potem 0dsetki w wysokości 12 złotych za które dostałem kolejne wezwanie za 50 zł po następnych kilku dniach następne wezwanie za 50
Sumując za spóźnienie kilkudniowe za ratę 162 zł
Oczywiście dzwoniłem prosiłem o wyjaśnienie tej sytuacji,i dostałem krótką odpowiedź
WSZYSTKO ZGODNIE Z UMOWĄ !!!!

No i tak się zdarza.. ja akurat mam świetny kontakt z nimi, obsługa, zwłaszcza w salonie jest profesjonalna i mnie zawsze pomagają rozwiązać sprawę, tak więc akurat u mnie wszystko super

Awatar użytkownika
cosmo

Post autor: cosmo »

Jar_ek pisze:
cosmo pisze:Mam mercedesa w leasingu i dla mnie 100% satysfakcji. Jeżdżę nim drugi rok, wszytsko super i koszty bardzo zrównoważone.
super! poza tym zwróć uwagę ile masz dostępnycn serwisów, żadne auto nie jest bezawaryjne w 100% wiec to tez jest wazna cecha
To akurat prawda. Nawet w dobrym wozie predzej czy później cos moze sie zadziać, chocby pierdoła jakaś... Ale ja mam dobry i sprawdzony serwis. Zreszta tam gdzie kupowaleam auto. Na razie absolutnie złego słowa nie powiem :)

Awatar użytkownika
Szok1

Post autor: Szok1 »

Jak brałem pierwsze auto to tez tak miałem. Niestety, płacić trzeba i to na czas. Od tego czasu doliczam odsetki do spóźnionych płatności i to działa. Nieważne, czy 5 czy 50 zł to obciach przy kolejnej fakturze mieć doliczone odsetki. Jak ostatnio brałem w leasingu, to mam zawsze jedną ratę nadpłaconą, i problem sam się rozwiązał. Nawet jak spóźnię sie kilka dni (zdarza sie) to i tak własciwie jestm jeden miesiąc do przodu. Sprawa rozwiązana. A mercedesy śmigają i zarabiają na siebie więc polecam.

Awatar użytkownika
kameleon

Post autor: kameleon »

Szok1 pisze:Jak brałem pierwsze auto to tez tak miałem. Niestety, płacić trzeba i to na czas. Od tego czasu doliczam odsetki do spóźnionych płatności i to działa. Nieważne, czy 5 czy 50 zł to obciach przy kolejnej fakturze mieć doliczone odsetki. Jak ostatnio brałem w leasingu, to mam zawsze jedną ratę nadpłaconą, i problem sam się rozwiązał. Nawet jak spóźnię sie kilka dni (zdarza sie) to i tak własciwie jestm jeden miesiąc do przodu. Sprawa rozwiązana. A mercedesy śmigają i zarabiają na siebie więc polecam.

Oo, dobry pomysł!
Z każdej sytuacji można jakoś wybrnąć. Terminowa spłata to priorytet, ale to oczywiste w sumie. Ja ze swoich dwóch mercedesów w leasingu jestem bardzo zadowolony, bez zadnej wiekszej "awarii" z ich strony

Awatar użytkownika
wizjoner

Post autor: wizjoner »

wsrod znajomych z mercedesami tez nie spotkalem sie z jakimis zarzutami. a w zasadzie to obslugiwal nas jeden salon, w lomiankach.. wiec albo dobrze trafuilismy albo firma naprawde trzyma poziom

ODPOWIEDZ