Car Fleet Management - dzielcie się wiedzą! :)

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

"Zauożyłem" na forum ogólnym temat o CFM. :) Mam wrażenie, że tematyka CFM jest nadal dość obca w tzw. "społeczeństwie".
Sam na pewno nie jestem specjalistą w tej tematyce - gorzej - do specjalisty dużo mi brakuje. Ale powiedzmy, że coś tam kumam i chciałbym się tym podzielić.
Jednak, żeby wiedza była bardziej rzetelna, dlatego fajnie by było, gdyby ktoś ogarnięty też się podzielił swoimi uwagami.

Założenie jest takie, żeby to był jakiś krótki cykl, gdzie będzie wszystko co istotne o CFM i przybliży ludziom temat.

Jeśli macie wiedzę, którą chcielibyście się podzielić, to serdecznie zapraszam do dyskusji w temacie na ogólnym! THX!
A jeśli ktoś ma jakieś uwagi, pomyśły, albo wręcz chęć "poprowadzenia" kolejnych części cyklu, to zapraszam do dyskusji w tym temacie. :)

Pozdrawiam :)
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Zrobiłem to!
Zeskanowałem i obrobiłem definicje z leksykonu Masterleasowego. :) Może być?
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Szacun! :shock:
Brawo, super - dzięki!! :D
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Awatar użytkownika
Alfx
PRO

Re: Car Fleet Management - dzielcie się wiedzą! :)

Post autor: Alfx »

Osobiście nawet doświadczałem Masterlease przez ponad rok :) jako agent/przedstawiciel.

ODPOWIEDZ