Minął maj więc pytamy w ministerstwie

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Re: Minął maj więc pytamy w ministerstwie

Post autor: Michał Krupiński »

Lui pisze:
Lui - specjalnie dla Ciebie

:oops: :oops:
Nie wiem czym sobie na to zasłużyłem! Dzięki! :) :)
hehe. :)

Ale powiem szczerze, że pani rzecznik jeszcze nie odpisała, co do tej pory jej się nie zdarzało. Nawet jak była na urlopie, to do oddzwaniała do mnie jakaś babka na poziomie starszej daty (sądząc po głosie).

Brak odpowiedzi poczytuję to jako dobry znak-sygnał, bo dopytałem o te kombivany i jakieś najbliższe terminy co do projektu ustawy. Więc wydaje mi się, że skoro nie odpisuje, to zbiera myśli... Czyli może wali im się koncepcja z tym VATem... :)
Ale nie chcę popadać w hura-optymizm... :oops:
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Niestety wygląda na to, że Samar się wygłupił z tą informacją. :(

Pani Kobos odpisała mi, to co napisała również im. Nie wynika z tej odpowiedzi nic ponad to, że chcą z grubsza przywrócić przepisy sprzed wyroku ETS.
Więc nie wiem skąd oni doszli do takich wniosków, że 5-osobowe kombivany będą podlegały pod odliczenie.

Zwróciłem się do Samaru z prośbą o odpowiedź skąd doszli do takich wniosków. Dam znać jak odpiszą.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Niestety wygląda na to, że Samar się wygłupił z tą informacją. :(

Chyba im odbiło. :?
Dzięki Majk!
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

ODPOWIEDZ