Różne rzeczy związane z forum...

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Re: Różne rzeczy związane z forum...

Post autor: Michał Krupiński »

Sorry za ostatnie kłopoty z dostępem do forum.
Mamy jakiegoś pecha do providerów. Pierwszy zupełnie się wyłożył, a obecny też robił jakieś zmiany przez ostatnich kilka dni.

Wczoraj forum w ogóle zgłupiało. Przestawił się czas, nie można było się rejestrować, pisać postów, itd.
Podobno dziś już wszystko wróciło do normy i ma to być koniec kłopotów.

Mam też nadzieję, że limit pecha już wyczerpaliśmy jeśli chodzi o tego typu kłopoty. :?
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Mam też nadzieję, że limit pecha już wyczerpaliśmy jeśli chodzi o tego typu kłopoty. :?
Chyba jednak nie! :P
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Myślałem dziś rano, że pomyliłem forum. 8-)
Jak dla mnie trochę za smutno, ale idzie się przyzwyczaić.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Lui pisze:Myślałem dziś rano, że pomyliłem forum. 8-)
Jak dla mnie trochę za smutno, ale idzie się przyzwyczaić.
Obecna kolorystyka jest bardziej tymczasowo-eksperymentalna :)

Docelowo będzie trochę bardziej ożywiona kilkoma "połyskująco-wypukłymi" elementami. To tak trochę jak ma apple/iphone, albo choćby allegro.pl od jakiegoś czasu
I nie chodzi o to, że ma to być jakieś małpowanie innego stylu, czy podążanie za trendem, tylko IMO taki "połyskujący" styl jest schludny, a jednocześnie nie jest smutny.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Czyli efekt glossy zdaje się.
Jeśli tak to popieram, zwłaszcza, gdyby to miały być takie spokojne kolory! 8-)

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Czyli efekt glossy zdaje się.

O to, to, to! :D
Nie wiedziałem jak to nazwać! :geek:
Ten efekt jest teraz na logo forum. ;)
Logo w sumie też jest tymczasowe, ale ponoć prowizorki są najtrwalsze.... :roll: :D

Awatar użytkownika
Tomasz Piotrowski
PRO

Post autor: Tomasz Piotrowski »

Trzeba się chyba przyzwyczaić. Gorzej wygląda na laptopie, za to dużo lepiej na dużym monitorze.

Awatar użytkownika
Hoover
PRO

Post autor: Hoover »

Tomek Bo to jest kolorystyka, która dobrze wygląda tylko na porządnych matrycach. W laptopach takiej nie uświadczysz w normalnej cenie.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Miarka się przebrała.
Jakiś pech nas prześladuje z providerami internetowymi. Co chwila jest jakaś awaria. Było dobrze, a od ok. miesiąca co chwila jakieś akcje... :|

Osobiście mam już chyba dość tych mniejszych firm świadczących usługi internetowe. Mają swoje niezaprzeczalne zalety, ale widać, że jak im się zacznie coś sypać to już na całego. :(

Dlatego dziś robimy przerzutkę serwera. Od strony danych wszystko jest już prawie gotowe, ale w nocy zmienimy delegację domeny. Nowa delegacja "rozgłasza się" od kilku, do nawet kilkudziesięciu godzin. Dlatego niektórzy mogą nie widzieć forum, np. jutro w ciągu dnia.

Sorrki, ale nie ma innego wyjścia.

Awatar użytkownika
Matti
PRO/Moderator

Post autor: Matti »

Wlasnie dosc czesto nie ladowalo mi sie forum. Bylo to zazwyczaj w poznych "podnocnych" godzinach, wiec nie trąbiłem, bo myslalem, ze to zwykle jakies "robótki" poczyniane byly. Chociaz trąbić nie musialem - administracja czuwa prawie 24h/dobre :D ;)
"Nie znam się na tym, więc tym chętniej się wypowiem..." --> FAIL!

ODPOWIEDZ