Newsy do działu Aktualności i informacje

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Szanowni Koledzy! :)
Jak widać w dziale Aktualności i informacje umieszczane są z reguły newsy powszechnie dostępne w mediach.

Nie krępujcie się więc jeśli gdzieś natkniecie się na jakiegoś newsa, którego uznacie za wartościowego, żeby tam wrzucić. W końcu nasz "portal" :) ma formułę forum wymiany opinii, więc jak najbardziej jego użytkownicy też mogą brać aktywny udział w jego tworzeniu - o ile oczywiście mają ochotę. :)
Linka, albo treść takiego newsa można przesyłać na e-mail admin@forumleasing.pl albo umieścić w tym temacie.

Pozdrawiam :)
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

ołki dołki :)
Będę pamiętał i jak się natknę na coś to wrzucę. :)
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

oki! :D
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Awatar użytkownika
GBoy
PRO

Post autor: GBoy »

Skoro wszyscy pomocni to i ja będę pamiętał! :mrgreen: :D

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Do naszej skromnej (jeszcze) :) grupy dołączyła kolejna osoba. Kolega zgłosił się z propozycją umieszczenia wątku w dziale aktualności.
Do tej pory możliwość taka była tylko z poziomu administratorskiego. Jednak od teraz taką możliwość będzie miała również grupa PRO. :)

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Oki. Dobrze wiedzieć. Nowego kolegę witamy. :)
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Awatar użytkownika
GBoy
PRO

Ja to chyba jakiś ciemny jestem, bo jak czytam te różne newsy o leasingu w tych różnych portalach to niewiele z tego rozumiem. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: Oni chyba specjalnie tak piszą! :lol: :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Re: Newsy do działu Aktualności i informacje

GBoy pisze:Ja to chyba jakiś ciemny jestem, bo jak czytam te różne newsy o leasingu w tych różnych portalach to niewiele z tego rozumiem. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: Oni chyba specjalnie tak piszą! :lol: :lol: :mrgreen:
Hehe.
Na to składają się prawdopodobnie dwie rzeczy.
Czasem po prostu ciężko jest napisać o leasingu w ujęciu prawnym czy podatkowym ludzkim językiem. Sam się na tym łapię, że jak chcę coś takiego napisać ch0ooćby na forum, to im bardziej chcę być precyzyjny, tym bardziej odhumanizowany jest język jakim muszę się posłużyć. :(

Inna sprawa to taka, że rzeczywiście niektórzy mają zadęcie na pisanie artykułów branżowo-prawną nowomową. No cóż - różni są ludzie. :)

Awatar użytkownika
GBoy
PRO

Re: Newsy do działu Aktualności i informacje

Michael pisze:Do naszej skromnej (jeszcze) :) grupy dołączyła kolejna osoba. Kolega zgłosił się z propozycją umieszczenia wątku w dziale aktualności.
Do tej pory możliwość taka była tylko z poziomu administratorskiego. Jednak od teraz taką możliwość będzie miała również grupa PRO. :)
To chyba już nieaktualne co? :mrgreen:

ODPOWIEDZ