BANKOWY FUNDUSZ LEASINGOWY NIE POLECAM !!!!!

Awatar użytkownika
G-BOLO

BANKOWY FUNDUSZ LEASINGOWY NIE POLECAM !!!!!

Post autor: G-BOLO »

WITAM . PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM BANKIEM!!!!!! W 2011 ROKU WZIOŁEM TAM PIERWSZY I OSTATNI LEASING W MOIM ŻYCIU. PO PIERWSZE 50 % Wartości auta nie jesteś jego właścicielem i masz gówno to powiedzenia!!!!! Jak podpisywałem umowę opiekuni dzwonili co 2-3 godz czy wszystko jest w porządku czy jestem zadowolony itp.Schody zaczeły się gdy miałem w samochodzię pierwsza 'szkodę ' -została zbita tylna szyba w aucie .Wtedy okazało się że pomimo full ubezpieczenia nie posiadam ochrony na szybę - a Pani Agentka która obsługuję firmę BFL powiedziała ze widocznie zapomniał ktoś zaznaczyć w polisie i muszę szybę wymienić na własny koszt . Oczywiście zmiana polisy w trakcje trwania umowy jest nie możliwa. za czołem wię dzwonić do naszego opiekuna i wtedy się za czeło , opiekun już nie pracuje i proszę szukać sobie sam i tak telefony przez dwa miesiące do Poznania do Łodzi i Warszawy . Nikt nic nie wie -'PROSZĘ ZOSTAWIĆ TELEFON ODEZWIEMY SIĘ '-oczywiścię gówno prawda.Ale dobrze wiedzą do koko się odezwać jak dostaniesz mandat kwota wskazania kierującego to najczęsciej 61,00, a monit za spóżnienie się z ratą to znaczy po 4-ech dniach dzwoni Pani i pyta się jaki jest powód niezapłacenia za ratę leasingi i za to opłatą 37.zł .Pózniej nie wiem jakie są koszta bo jakoś za zwyczaj płacę 7-dnowym opóżnieniem bo tak spływają mi pieniądze .Napisałem więc też oficjalnie pismo o zmianę terminu spłaty raty ale bez odzewu , a już mineło dwa miesiące . Spychologia na 5+
Po podpisaniu umowy jak coś chcesz jesteś nie wygodny i maja CIĘ w dupie. Jesteś kolejnym dla nich frajerem i są wtedy zajęci urabianiem innych matołów takich jak ja bo o to w tym chodzi . Mam ten samochód już 12 miesięcy a wziołem leasing na 3 lata a mam ich po prostu dosyć O kontaktu nikt nic nie wie i za nic nikt nie odpowiada Jeżeli chodzi o likwidację szkód jest to samo .Kolega kasował szkodę 3 miesiące oczywiście płacił cały czas za raty !! Mi zaproponowali takie ubezpieczenie że po za BFL zapłaciłem 1500 taniej .WIĘC TEŻ PRZESTRZEGAM SĄ BARDZO NIE UCZCIWI I MAJA STRASZNIE DUŻO UKRYTYCH KOSZTÓW -UBEZPIECZENIE TEŻ ZAŁATWIAJCIE SAMI!!!! Takich uwagi mam tysiące i sam nie wiem jak mogłem w to wdepnąć .Przestrzegam przed ta firmą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÓWIĘ NIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.