[wydzielona szeptanka] Zmanipulowane opinie o Internetowym Funduszu Leasingowym

Awatar użytkownika
Roberto

[wydzielona szeptanka] Zmanipulowane opinie o Internetowym Funduszu Leasingowym

Post autor: Roberto »

siemka. Kolega kolegi bral u nich auto. Z tego co mowil to zastrzezen zadnych nie mial bardziej wkurzal go sprzedawca samochodu bo strasznie wszystko opoznial ale mniejsza bo i tak auto mial jeszcze w tym samym tyg. Ne wiem na ile prawda jest to ze potwafia wydac samochod nawet w 3dni jak sie reklamuja ale tamten kolega byl z krk wiec wiadomo ze to szybciej zalatwiaja bo oni tez maja gloowna placowke w kraku. Ja jesten z katowic i tez bede sie decydowal na taka opcje ale jeszcze szukam samochodu bo jak wybrakem 2006 to od razu pani z biura powiedziala ze nie ma opcji bo za stary. Jak ktos ma jeszcze jakies dowiadczenia z nimi zwiazene to piszcie. Ja mam tylko opinie tego kolegi a tez wolalbym wiedziec cos wiecej zanim zwiaze sie z nimi umowa na 5 lat. pzdr, robek

// UWAGA! Opinia zmanipulowana, nieprawdziwa > wyjaśnienie: https://www.fmleasing.pl/forum/viewtopi ... =20#p16908

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Re: Internetowy Fundusz Leasingowy (IFL SA)? Słyszał ktoś o tej firmie?

Post autor: Lui »

Roberto, a dlaczego chcesz skorzystać z oferty akurat tej firmy?

Nie masz szans na leasing gdzie indziej? Pytam z czystej ciekawości.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Andrzejek

Post autor: Andrzejek »

Ludzie biorą u nich auta bo jest szybko i bez sprawdzania baz. Jak ktos ma czas i czyssta karte to idzie do banku. No ale niestety coraz wiecej jest takich co tak łatwo w banku lesingu nie dostaną. Coś na ten temat wiem :D

// UWAGA! Opinia zmanipulowana, nieprawdziwa > wyjaśnienie: https://www.fmleasing.pl/forum/viewtopi ... =20#p16908

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Andrzejek pisze:Ludzie biorą u nich auta bo jest szybko i bez sprawdzania baz. Jak ktos ma czas i czyssta karte to idzie do banku. No ale niestety coraz wiecej jest takich co tak łatwo w banku lesingu nie dostaną. Coś na ten temat wiem :D
A jakie są koszty finansowania?

Możesz przybliżyć jakie dostałeś warunki?

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
ma_rek77

Post autor: ma_rek77 »

Różnica pomiedzy ifl a polskim leasingiem jest taka ze w ifl dostajesz oferte i wiesz ile masz placic od poczatku do konca a w lp oferta zmienia sie 5 razy a pozniej sie okazuje ze masz zaplacic 2x wiecej.. ja rownolegle zglosilem sie do ifl i do lp i wydawalo mi sie ze w lp jest taniej i wstepnie sie zdecydowalem to sie pozniej okazalo ze jednak oferta sie zmienila i jest o wiele drozej!!!!1 W ifl pytalem kilka razy czy to juz ostateczna kalkulacja i czy cos sie jeszcze moze zmienic no i zapewniaja ze nie. Narazie odpuszczam temat bo mam inne wydatki, ale chyba ich sprawdze bo lp mnie za bardzo wkurzyl. Mam nadzieje ze w ifl faktycznie oferta jest taka sama i pozniej nie wyskocza jakies dodatkowe koszty nie wiadomo za co... :o

Awatar użytkownika
AURPRE

Post autor: AURPRE »

Spokojnie można brać w tej firmie ale tylko jak będziesz wiedział że nie będziesz miał problemów z spłatą. nie radził bym ci się opóżnić, koszty według tabeli masakryczne, no dają każdemu no ale wiedzą też z kim mają do czynienia, więc na pewno dostaniesz ale płać, poza tym sam koszt całego leasingu jest też spory, ale coś za coś.Od terminu pierwszej wpłaty mineły u mnie ca 5 dni ja mogłem odebrać auto.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

AURPRE pisze:nie radził bym ci się opóżnić, koszty według tabeli masakryczne

Czyli jakie? Możesz podać konkretne kwoty?

Awatar użytkownika
osa

Post autor: osa »

no zgadza sie nie są tani ale jak ktos nie ma wyjscia to co zrobic.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

ale może ktoś wreszcie podać jakieś konkretne kwoty, procenty, a nie tylko że jest drogo?

Awatar użytkownika
DEXTEREK

Post autor: DEXTEREK »

To mój 3 leas. w życiu i w sumie koszty w tabeli opłat wszystkie firmy mają na jedno kopyto. Prawda jest taka ze również przez to zarabiają i chcą odrzucac tych którzy olewaja terminy. Raz juz sie przejechalem w getinie bo zylem w przeswiadczeniu ze z leasingiem to jak z abonamnetem telefonicznym- 5 razu zadzwoni do ciebie automatyczna sekretarka kasia ktora ci przypomni ze twoj termin splaty minal dawno temu i jak zaplacisz to wszystko jest git bez konsekwencji. W leasingu niestety jest mniej rozowo kazdy tydzien spoznienia ba kazdy dzien! sporo cie kosztuje. Uczac sie na bledach teraz robie przelew na samym poczatku miesiaca zeby nie dac sie oskubac do reszty bo wg umowy maja prawo zciagac ze mnie kase za kady dzien opoznienia, za kazdy wyslany mail i kazdy wykonany przypominajaco telefon!! To wszystko pisze w zalacznikac do umowy ktorych pewnie i tak nikt nie czyta a pozniej zdziwko :o

Zablokowany