Leasing online - Leaselink? Inne?

Awatar użytkownika
JazzyG
PRO

Leasing online - Leaselink? Inne?

Post autor: JazzyG »

Witajcie,
Czy ten czas już nadszedł i firmy leaisngowe zaczną operować w necie? Czy ktoś miał już doświadczenia z Leaselink? (tylko maszyny i urządzenia, bez aut), czy są inne tak działające firmy?

Pozdr.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Re: Leasing online - Leaselink? Inne?

Post autor: Lui »

Raiffeisen testuje pewnie już ze dwa lata coś takiego jeżeli chodzi o elektronikę.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
PiterW

Post autor: PiterW »

Ja mam leasing Lenovo w Leaselink i jestem zachwycony. 15 minut i umowa zawarta. 0 formalności tylko elektroniczny wniosek. Sprzęt odebrałem w Sferis ie następnego dnia.

Innych firm nie znam miałem kiedyś styczność z Grenke ale to była droga przez mękę. :cry:

Awatar użytkownika
Michael

Post autor: Michael »

Ostatnio zapłaciłem leasingiem od LeaseLink za sprzęt do salonu kosmetycznego i byłem zaskoczony, bo pierwszy raz dostałem leasing tak szybko i bez przechodzenia przez papierologię

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Proszę zaprzestać tej szeptanki, bo wątek zostanie usunięty.

Awatar użytkownika
MarcinKar

Post autor: MarcinKar »

Ta Platforma Finansowa to pośrednik a nie firma leasingowa działają w e-sklepach pod nazwą iRaty oraz iLeasing. W grudniu chciałem wziąć w leasing Samsunga Galaxy S7 i trwało to długo i okazało się że mają tylko leasing finansowy i dodatkowo trzeba zapłacić VAT z góry 23% pomimo że oferują 0% opłaty wstępnej. Poza tym oferta meeega droga - ostatecznie zrezygnowałem. Ta platforma ma w miarę niezły produkt rat jeśli chodzi o produkt leasing to bardzo słabo to wygląda.

Awatar użytkownika
TomM33

Post autor: TomM33 »

Ja się nie zgodzę co do platformy finansowej, dwa razy przez tą firmę brałem leasing i dwa razy warunki były w porządku, powiem Ci, że są nie tylko pośrednikiem bo mają też własny leasing :) mam dobre wspomnienia z tą firmą, sprzęt IT dwa razy udało mi się dzięki nim tanio wyleasingować.

Awatar użytkownika
AdrianKrzemiń

Post autor: AdrianKrzemiń »

Jak się ciesze że znalazłem to forum :-) Wczoraj kupowałem agregat tynkarski GRACO (20tys netto) i w sklepie otrzymałem info o możliwości zapłaty LeaseLinkiem. Na początku nie brałem tego pod uwagę ze względu na czas bo już dzisiaj musiałem sprzęt uruchamiać na robocie. Jednak wczoraj wszystko załatwiłem przez internet, cała procedura.....BAJKA, kilkanaście minut bez żadnych dokumentów i umowę od ręki podpisałem w sklepie i......słuchajcie - jeszcze wczoraj odebrałem maszynę :shock: :shock:

ODPOWIEDZ