Porady i pomoc w uzyskaniu finansowania pojazdów i sprzętu. Także dyskusje o wynajmie długoterminowym. Sprawy związane z przebiegiem leasingu, użytkowaniem przedmiotu, cesje, wykup i zakończenie umowy
Wyszukiwarka Leasingu - najlepszy i najprostszy sposób, żeby otrzymać dobre i tanie oferty od wielu dobrze ocenianych leasingodawców. Firmy leasingowe same złożą Ci oferty, bez pośredników.
Kalkulator leasingu - skorzystaj jeśli chcesz szybko poznać przybliżone koszty leasingu i wysokość raty miesięcznej
Decyzja o finansowaniu praktycznie tego samego dnia o ile prześle się wymagane dokumenty z rana (jest troche zabawy z tym)
W większości normalnych firm decyzja jest tego samego dnia po skompletowaniu dokumentów. Nikt nie ma czasu deliberować nad jednym klientem dłużej niż potrzeba.
hej
Temat delikatny i właśnie dlatego dobrze popytać i rozeznać się czy firma ma dobre opinie. Czasem warto porównac oferty w różnych firmach o leasing.
miroslaw14 pisze:Z powoływaniem się na ranking w Rz.P. byłbym ostrożny.Wróble na dachu ćwierkają,że od wielu lat podobne rankingi z różnych dziedzin są sponsorowane.
Tylko ze ranking RP oparty jest o wyniki finansowe - o wskazniki zyskownosci z zainwestowanego kapitalu. Nie da sie tego sponsorowac.
Tylko ze najbardziej zyskowna firma leasingowa nie oznacza ze jest najlepsza dla klienta i dlatego o tym napisalem ironicznie.
Gość pisze:sluchajcie mam oferty od Paribas i WZBZK i teraz macie jakies dobre, zle doswiadczenia z tymi leasingodawcami? chce leasingowac auto osobowe
Pracowałem w obu firmach. Moja rada: porównaj jeszcze kilka ofert (jeśli masz czas). Jak już wyżej pisano - ważna jest dokładna analiza OWUL. Często pomaga wizyta u zaprzyjaźnionego "bankowca".