Poszukuję leasingu na samochód używany BMW 520i 2003-2004r.
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Poszukuję leasingu na samochód używany BMW 520i 2003-2004r.
Witam,jak w temacie mam pytanie do Was wszystkich.Poszukuję możliwości leasingu samochodu używanego Bmw 520i 2003-2004.Potrzebuję leasingu bez bik. Znalazłem parę firm,które leasingują używane i bez bik, tylko problem jest tego typu,że nie znalazłem nigdzie oferty sprzedaży gdzie wystawiają fakturę Vat. Jedynie faktura Vat-marża.I tu pojawia się problem.Chciałbym zrobić wpłatę w wysokości 15-20%, ale nikt nie chce mi pomóc w uzyskaniu leasingu na vat-marża. Proszę mądre głowy o jakąś radę.Pozdrawiam
Re: Poszukuję leasingu na samochód używany BMW 520i 2003-2004r.
To jest zbyt stary samochód do leasingu.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)