Leasing/Pozyczka Farm wiatrowych
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing/Pozyczka Farm wiatrowych
Witam
Pytanie:
Ktore z firm leasingowych dzialajacych w Polsce finansuje budowe/zakup farm wiatrowych dla firm oraz gospodarstw rolnych z wykorzystaniem np dotacji unijnych?
chodzi mi o firmy , ktore to praktykuje, a nie udaja ze maja taki produkt
Pytanie:
Ktore z firm leasingowych dzialajacych w Polsce finansuje budowe/zakup farm wiatrowych dla firm oraz gospodarstw rolnych z wykorzystaniem np dotacji unijnych?
chodzi mi o firmy , ktore to praktykuje, a nie udaja ze maja taki produkt
Re: Leasing/Pozyczka Farm wiatrowych
Nie wiem co znaczy udają?
Przychodzi mi do głowy Siemens, BZ WBK i BNP Paribas.
Przychodzi mi do głowy Siemens, BZ WBK i BNP Paribas.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Właśnie co znaczy udają? W ofercie może być produkt, ale wiadomo że klient musi być mocny i temat mocny, a nie że ktoś wpadł na pomysł stworzenia farmy wiatraków i jest zdziwiony że nie znajdzie pieniędzy na to na ulicy. 

co to znaczy udają - wszyscy,którzy znaja tematyke leasingu to wiedza o co chodzi,
dla mniej poinformowanych:
udaja, tzn. nigdy nie mieli z ta tematyka nic wspolnego, ale każa złozyc dokumenty, i zobaczymy jak to wyjdzie
po drugie - leasing/pozyczka farm wiatrowych dotyczy instytucji badź osoby , których wiedza i sytuacja finansowa jest b.dobra, a nie maja tzw .pomysl na biznes
dla mniej poinformowanych:
udaja, tzn. nigdy nie mieli z ta tematyka nic wspolnego, ale każa złozyc dokumenty, i zobaczymy jak to wyjdzie
po drugie - leasing/pozyczka farm wiatrowych dotyczy instytucji badź osoby , których wiedza i sytuacja finansowa jest b.dobra, a nie maja tzw .pomysl na biznes
BGŻ może jeszcze.
okeyudaja, tzn. nigdy nie mieli z ta tematyka nic wspolnego, ale każa złozyc dokumenty
Jak BGŻ to też De Lage Landen, ale to obie firmy bardziej dla rolnictwa niż pod wiatraki.BGŻ może jeszcze.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.