Czy dostane auto w lisingu na nowo powstałą firme?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Czy dostane auto w lisingu na nowo powstałą firme?
Pospłacam teraz terminowo przez jakiś czas i dopiero spróbuje, ponieważ mój plan był taki wziąść w innym banku około 20 tys. na te auto a reszte w lising
Kredyt gotówkowy na taką kwotę przy dwumiesięcznych opóźnieniach w spłacie dotychczasowych pożyczek?allegroallegro22 pisze:Pospłacam teraz terminowo przez jakiś czas i dopiero spróbuje, ponieważ mój plan był taki wziąść w innym banku około 20 tys. na te auto a reszte w lising
Może być ciężko.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- alonzo6969
Witam, jestem doradcą leasingowym w Millenium Leasing (nie jestem pośrednikiem). Millennium Leasing jak najbardziej ma ofertę dla nowych firm na rynku czyli start up'ów. Z opłatą wstępną na poziomie 20-30% spokojnie powinien Pan otrzymać akceptację w mojej firmie. Chętnie przygotuję ofertę finansowania, która będzie atrakcyjna cenowo.
Jestem do dyspozycji: bartlomiej, krzak małpa millenniumleasing, pl
Jestem do dyspozycji: bartlomiej, krzak małpa millenniumleasing, pl