Praca licencjacka

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
daisy3108

Praca licencjacka

Post autor: daisy3108 »

hej piszę własnie prace licencjackiej o Leasingu jestem na etapie rozdziału badawczego a dokładnie mam podrozdział R rodzaje podjętych inwestycji w przedsiębiorstwie i udział leasingu w finansowaniu inwestycji i się trochę pogubiłam bo nie wiem jak mam przedstawić ten udział:/ czy porównując go do kredytów, bądź umowy dzierżawy,, czy może w jakiś inny sposób, proszę o pomoc Tema pracy: Leasing jako metoda finansowania inwestycji a może jakiś inny podrozdział byłby dobry do przedstawienia.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Tomasz Piotrowski
PRO

Re: Praca licencjacka

Post autor: Tomasz Piotrowski »

daisy3108 pisze:hej piszę własnie prace licencjackiej o Leasingu jestem na etapie rozdziału badawczego a dokładnie mam podrozdział R rodzaje podjętych inwestycji w przedsiębiorstwie i udział leasingu w finansowaniu inwestycji i się trochę pogubiłam bo nie wiem jak mam przedstawić ten udział:/ czy porównując go do kredytów, bądź umowy dzierżawy,, czy może w jakiś inny sposób, proszę o pomoc Tema pracy: Leasing jako metoda finansowania inwestycji a może jakiś inny podrozdział byłby dobry do przedstawienia.
Przecież to jest określone tak jasno, że już jaśniej się nie da. :roll:

Przedstawiasz inwestycje jakie poczyniło badane przedsiębiorstwo w danym okresie i w jaki sposób zostały one sfinansowane - gotówka/kredyt/leasing/ewentualnie inne.

ODPOWIEDZ