Leasing na "starszy" samochód
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing na "starszy" samochód
Hej,
szukam sprawdzonej, uczciwej firmy która wyleasinguje mi samochód osobowy z lat 2007-2008 na 3 lata...poleci mi ktoś coś sprawdzonego gdzie mógłbym uderzyć z tym tematem?
Pozdrawiam
szukam sprawdzonej, uczciwej firmy która wyleasinguje mi samochód osobowy z lat 2007-2008 na 3 lata...poleci mi ktoś coś sprawdzonego gdzie mógłbym uderzyć z tym tematem?
Pozdrawiam
Re: Leasing na "starszy" samochód
Jaka jest cena i kto sprzedaje?Sonek pisze:Hej,
Pozdrawiam
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Osoba fizyczna - chodzi o BMW serii 3 cabrio z lat 2007-2008. Cena 70-75tys.zł brutto -> w takim przedziale kształtuje sie cena, nie mam konkretnego egzemplarza.
Trochę kiepawo, że od osoby fizycznej i do tego ten rocznik.Sonek pisze:Osoba fizyczna - chodzi o BMW serii 3 cabrio z lat 2007-2008. Cena 70-75tys.zł brutto -> w takim przedziale kształtuje sie cena, nie mam konkretnego egzemplarza.
Nie lepiej kredyt?
Bo godni polecenia leasingodawcy raczej nie wchodzą w takie tematy i do tego może być dość drogo przy leasingu.
OFERTY LEASINGU NA FORUM: