Leasing na serwer za 250 tys ??
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing na serwer za 250 tys ??
Szukam ofert i warunków leasingowania serwera o wartości ok 250tys netto na okres 60-72 miesiecy, jaka firme mozecie mi polecic? Jakie sa warunki takiego leasingu? Czy po zakupie jest robiony audyt gdzie leasingodawca bedzie chcial sprawdzic czy np serwer znajduje sie w siedzibie mojej firmy?
Z gory dziekuje za pomoc.
Z gory dziekuje za pomoc.
Re: Leasing na serwer za 250 tys ??
60-72 miesiące za serwer może być za długo.
Napisz coś więcej o firmie. Od kiedy istnieje i jakie ma roczne przychody.
Miejsce użytkowania nie musi być w siedziebie, ale musi być ustalone z finansującym i zgłoszone do ubezpieczenia.
Napisz coś więcej o firmie. Od kiedy istnieje i jakie ma roczne przychody.
Miejsce użytkowania nie musi być w siedziebie, ale musi być ustalone z finansującym i zgłoszone do ubezpieczenia.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Firma / 4 lata
Przychód za 2013 / 5mln
BZWBK odpisal mi, ze tylko 25 miesiecy, to zdecydowanie za malo - bedzie zbyt duza rata
Inne firmy tez tak maja ?
Przychód za 2013 / 5mln
BZWBK odpisal mi, ze tylko 25 miesiecy, to zdecydowanie za malo - bedzie zbyt duza rata
Inne firmy tez tak maja ?
Większość (może nawet wszystkie) na pewno też tak będzie miała.Grzesss74 pisze:Inne firmy tez tak maja ?
Może znajdzie się firma, która sfinansuje na 36 miesięcy ale dłużej będzie ciężko.
Serwer to amortyzacja 30% dlatego tak jest.
Puściłem wczoraj zapytanie
Na razie zero ofert, zobaczymy jak to będzie ...
Na razie zero ofert, zobaczymy jak to będzie ...