Wypowiedziana umowa leasingu - spłacać zadłużenie i kontynuować czy zgodzić się na licytację samochodu?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Wypowiedziana umowa leasingu - spłacać zadłużenie i kontynuować czy zgodzić się na licytację samochodu?
Generalnie powinna wystarczyć faktura, którą wystawisz przejmującemu.
Re: Wypowiedziana umowa leasingu - spłacać zadłużenie i kontynuować czy zgodzić się na licytację samochodu?
jaka faktura , ja nie wystawiam żadnej faktury , on przejmuje leasing
Faktura za odstępne oczywiście. Tak rozumiem poprzedni wpis że nowy leasingobiorca ma coś zapłacić dotychczasowemu za przejęcie czyli popularnie zwane odstępne.
jestem po dokonaniu cesji leasingu , jeśli komuś pomóc coś podpowiedzieć jak to było i co i jak to jestem do dyspozycji , piszcie ludzie