Rośnie popyt na usługi CFM (wynajem długoterminowy)
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
Artykuł pochodzi z 2009 roku i został przeniesiony do archiwum.
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
- Michał Krupiński
- PRO
hehe - tak się składa, że akurat miałem zamiar wrzucić topic porównujący leasing do wynajmy długoterminowego.
Mam nadzieję, że jutro mi się uda.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Dla mnie to jest zupełnie bez sensu dla małych i średnich firm.
Sens to ma dopiero przy większych firmach, gdzie furami pomykają handlowcy, kierowcy, itp.
Sens to ma dopiero przy większych firmach, gdzie furami pomykają handlowcy, kierowcy, itp.

- Michał Krupiński
- PRO
Re: Rośnie popyt na usługi CFM (wynajem długoterminowy)
Zajęło to trochę czasu, ale wrzuciłem porównanie:Michael pisze:hehe - tak się składa, że akurat miałem zamiar wrzucić topic porównujący leasing do wynajmy długoterminowego.
http://www.fmleasing.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=34
Zapraszam do dyskusji.

"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."