EFL: Nowa oferta "Elastyczny Harmonogram Spłat"
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
EFL: Nowa oferta "Elastyczny Harmonogram Spłat"
Artykuł pochodzi z 2010 roku i został przeniesiony do archiwum.
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
Re: EFL: Nowa oferta "Elastyczny Harmonogram Spłat"
witam.jakie firmy mogą się ubiegać o tego typu leasing,zbyt mało informacji 

Raty sezonowe ale nowość!
Amerykę odkryli normalnie!
Każda firma leasingowa to ma w ofercie.

Każda firma leasingowa to ma w ofercie.

Takie które mają sezonowe przychody!witam.jakie firmy mogą się ubiegać o tego typu leasing,zbyt mało informacji![]()

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Witam
Wiem że odkopuję staroć ale czy ktoś wie jak to wygląda w praktyce? Tzn czy w zależności od "potrzeby kosztów" w danym miesiącu mogę sobię zwiększyć fakturę za usługę leasingu?
Wiem że odkopuję staroć ale czy ktoś wie jak to wygląda w praktyce? Tzn czy w zależności od "potrzeby kosztów" w danym miesiącu mogę sobię zwiększyć fakturę za usługę leasingu?
- Jarosław Król
- Administracja
Tak. Ale w EFL można zwiększać maksymalnie do dwukrotności raty.n3lly pisze:Witam
Dzięki za info. A czy jeszcze jakiś podmiot na rynku oferuje podobną usługę?
- Jarosław Król
- Administracja
Nie, nic mi na ten temat nie wiadomo.n3lly pisze:Dzięki za info. A czy jeszcze jakiś podmiot na rynku oferuje podobną usługę?
Zazwyczaj jest to możliwe dopiero po pisemnej zmianie harmonogramu, a za taką zmianę naliczane są dodatkowe opłaty manipulacyjne - w zależności od leasingodawcy zazwyczaj od 200 do 500 złotych (a czasem nawet więcej).