Leasing na samochód ze złym BIK

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
athi34

Leasing na samochód ze złym BIK

Post autor: athi34 »

Witam, chcętnie bym wymienił samochód ale mam nieciekawą historię w BIK (windykacja) z 2013r oczywiscie juz dawno splacone. Moj dochod m-c ok 24tyś, firma jedoosobowa prowadzona 17 miesiecy. W jakiej firmie mialbym najwieksze szanse na leasing ze zlym BIK ?

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Spayker
PRO

Re: Leasing na samochód ze złym BIK

Post autor: Spayker »

athi34 pisze:Witam, chcętnie bym wymienił samochód ale mam nieciekawą historię w BIK (windykacja) z 2013r oczywiscie juz dawno splacone. Moj dochod m-c ok 24tyś, firma jedoosobowa prowadzona 17 miesiecy. W jakiej firmie mialbym najwieksze szanse na leasing ze zlym BIK ?
Jaki wiek samochodu i wartość?
Ile % wpłaty wstępnej?

Awatar użytkownika
Primoloco

Post autor: Primoloco »

W każdej firmie, która prowadzi leasing, a nie jest spółką - córką żadnego banku.
Odejdź od problemu, dojdź do rozwiązania.

Awatar użytkownika
MarekBy

Post autor: MarekBy »

wydaję mi się że ten bik może Ci zablokować decyzję

ODPOWIEDZ