Zanim podpiszesz umowę leasingu...

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
by_walec

Re: Zanim podpiszesz umowę leasingu...

Post autor: by_walec »

A kiedy ten formularz może ruszyć?
Nie wiem czy czekać czy szukać na własną rękę. Do dwóch tygodni dacie radę? :idea:

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

by_walec pisze:A kiedy ten formularz może ruszyć?
Nie wiem czy czekać czy szukać na własną rękę. Do dwóch tygodni dacie radę? :idea:
Jest szansa, że w dwa tygodnie się wyrobimy.
Od strony technicznej formularz jest na ukończeniu i z tego co wiem, to pewnie lada dzień zaczną się już testy.

Mamy też teoretycznie większość danych do bazy od firm leasingowych. Więc teoretycznie zostało do uzupełnienia już niewiele i teoretycznie dwa tygodnie powinno na to wystarczyć.
Ale z doświadczenia wiem, że "wykończeniówka" zawsze trwa najdłużej, więc nie można nic obiecać.
Tym bardziej, że to nie zależy w tej chwili tylko od jednej czy dwóch osób, tylko większej ilości.

Więc szansa jest, ale proponuję nie podejmować na podstawie mojej wypowiedzi decyzji. Jeśli termin dwóch tygodni jest dla Ciebie gardłowy, to raczej proponowałbym radzić sobie samemu, żeby nie być rozczarowanym - bo różnie może być...
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Cacid

Post autor: Cacid »

Witam!
Widzę, że minęły dwa tygodnie od ostatniego wpisu. Czy jest szansa na rychłe włączenie tej usługi?
Nie ukrywam, iż jestem mocno zainteresowany.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Cacid pisze:Witam!
Widzę, że minęły dwa tygodnie od ostatniego wpisu. Czy jest szansa na rychłe włączenie tej usługi?
Nie ukrywam, iż jestem mocno zainteresowany.
Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie podać konkretnego terminu.
W tej chwili po prostu nie zależy to od nas, tylko od osób, które zajmują się tym od strony technicznej. Tam po prostu musi być wszystko dograne na tip-top, żeby działało to szybko, sprawnie, skutecznie i bez błędów.

Nikt wcześniej nic takiego nigdy nie robił - jesteśmy, jak sądzę, pionierami... :D
Więc parę opcji i rzeczy wyszło i wychodzi w trakcie.

Ale będzie działać luks! Sam nie mogę się doczekać. :D
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Matti
PRO/Moderator

Post autor: Matti »

Powiem szczerze, ze sam jestem ciekaw jak to sie rozwinie ;)

Jesli wyszloby tak, jak jest zalozone (tfu tfu, odpukac), to mozna bedzie zmienic nazwe na Internetowe Zagłębie Leasingowe™ :lol:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
// NOTATKA MODERATORA //
Pytanie, które pojawiło się w tym temacie o leasing zwrotny na fakturę VAT-marża zostało wydzielone:
Leasing samochodu VAT-marża i zwrotnie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie znam się na tym, więc tym chętniej się wypowiem..." --> FAIL!

ODPOWIEDZ