zakup auta na leasing rocznik 1994-1998
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
zakup auta na leasing rocznik 1994-1998
Mam zamiar kupić auto z lat 1994-1998 w kwocie do 10000zł.Czy udzielą mi leasingu na ten wiek auta czy nie warto zawracać sobie głowy,dzięki za odpowiedzi...Dodam, że jestem laikiem w temacie.
Re: zakup auta na leasing
klaudio, Leasing na 1000% odpada.
W leasingu tylko młode samochody - 2005/2006 i to wszystko.
W leasingu tylko młode samochody - 2005/2006 i to wszystko.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Re: zakup auta na leasing rocznik 1994-1998
raczej tylko kredyt lub gotówka
Re: zakup auta na leasing rocznik 1994-1998
dziekuje również za info bo jestem nowy i tez mnie to pytanie interesowało