Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - kontynuacja

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - kontynuacja

Post autor: Michał Krupiński »

Zostawmy to już odpowiednim kompetentnym osobą, zgadzam się z przedmówcą, że wywijanie szbelką już nic tu nie da.
Tylko co mają ustalić kompetentne osoby? Czy taka czy inna kancelaria była związana z firmą X czy Y? Póki co nie jest to przestępstwo.

Napisałeś wcześniej, że masz 99% pewność co do tego, że ta kancelaria "wspomagała CWI i podmioty zaprzyjaźnione" - w takim razie chyba nie powinno być Ci ciężko jakoś to uzasadnić. :idea:
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
gregore

Post autor: gregore »

Sory kolego , ale nie będę się już bawił w bezsensowną dyskusje na tym forum. Kompetentne osoby to dla mnie w tej chwili przedstawiciele organów ścigania - np. prokuratura i tyle w tym temacie. Tak jak już pisałem wcześniej nie mam zamiaru ułatwiać życiał ,,łobuzom,, z CWI, BWE PRO cz też obecnie Myjnią Polskim Sp z o.o. a cześć z nich niestety modeluje to forum i nie tylko to. Z mojej strony to już ostatni wpis na tym forum. Wszystkim pokrzywdzonym przez CWI życzę powodzenia w walce o swoje !!!

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

gregore, Ja się pytałem jedynie o tą kancelarię. Szkoda, że nie chcesz napisać dlaczego jesteś pewien na 99%, że wcześniej wspierała CWI, itd. - Twój wybór.

Swoja drogą wydaje mi się, że fakt, że inwestycja w CWI zakończyła się z opłakanym skutkiem dla inwestorów (czego nikt tu nie kwestionuje) nie powinien upoważniać do rzucania oskarżeń na lewo i prawo. A jeśli już są jakieś oskarżenia, to dobrze by było je choćby jakoś uzasadnić.
W tym konkretnym przypadku (kancelarii) mamy tylko Twoje stwierdzenie, że jesteś na 99% pewien i tyle... argumentacji brak i mam wrażenie, że jeszcze masz pretensje, że ktoś Cię o nią (kulturalnie) poprosił. :roll:
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Matti
PRO/Moderator

Post autor: Matti »

gregore pisze: [...]cześć z nich niestety modeluje to forum i nie tylko to [...]
Weź, już się nie ośmieszaj, proszę :roll: To, że nie pozwalamy tutaj na bieganie z pochodniami i widłami, nie oznacza, że kogokolwiek popieramy, czy dyskwalifikujemy. Kilkakrotnie pisałem, że dbamy o jakiś tam poziom dyskusji i tyle, a Ty nadal nie możesz tego pojąć :?

No nic, jak nie umiesz funkcjonować zgodnie z zasadami tego forum, to trudno.
"Nie znam się na tym, więc tym chętniej się wypowiem..." --> FAIL!

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Strona carwashinvestment.pl już zniknęła. Chyba ostatecznie się poddali.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Lui pisze:Strona carwashinvestment.pl już zniknęła. Chyba ostatecznie się poddali.
A konkretnie została "porzucona", tj. dobiegł końca jej okres abonamentowy i firma nie przedłużyła (nie zapłaciła) za kolejny rok.

Awatar użytkownika
naiwny10

Post autor: naiwny10 »

Czy ktokolwiek przegląda jeszcze ten wątek? Może są osoby, które mają jakieś informacje od prokuratury w związku z prowadzonym przez nią postępowaniem. Interesuje mnie informacja czy prokuratura stara się zabezpieczyć majątek spółki do czasu zakończenia postępowania, dokładnie myjnie w Pyskowicach i Żorach bo słyszałem, że są próby zawłaszczenia tych obiektów przez osoby niebędące wierzycielami CWI.

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Czy ktokolwiek przegląda jeszcze ten wątek?
Przez ostatnie 30 dni odwiedziło go 1710 osób.
Brak chętnych do pisania widać

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Interesuje mnie informacja czy prokuratura stara się zabezpieczyć majątek spółki do czasu zakończenia postępowania, dokładnie myjnie w Pyskowicach i Żorach bo słyszałem, że są próby zawłaszczenia tych obiektów przez osoby niebędące wierzycielami CWI.
Chyba odbyła się jakaś licytacja - chodzi o Pyszkowice
http://www.komornik-brzoska.pl/ruchomosci-34.html
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Zdaje się że ten dział poświęcony firmie CarWash Investment Sp. z o.o. już wyczerpał swoją formułę.

W ciągu kilku dni będzie zlikwidowany. Nie oznacza to, że nie będzie można dalej wypowiadać się na ten temat na ForumLeasing.pl. Dyskusja będzie kontynuowana w obecnych wątkach, które po likwidacji działu będą przeniesione na FORUM OGÓLNE.

ODPOWIEDZ