Kmiot Przemysław
Tasiemiec Zdzisław
Proszę liczyć się ze słowami!Szczurkowi Zenonowi
Kolejne wpisy z tego typu lub innymi inwektywami będą usunięte.
Kmiot Przemysław
Tasiemiec Zdzisław
Proszę liczyć się ze słowami!Szczurkowi Zenonowi
Chyba zwymiotuję, czyżby ,,kłamczuszek/CMK,, , chciał wykiwał ,,oszuścika.CWI,, , żal mi Was wszystkich, ugotujecie się we własnej zupieGość pisze:Dostęp do CRM-u został zablokowany, bo klientom z bazy sprzedawaliście swoje produkty czyli fundusze - kłamczuszku, wystarczył jeden telefon z CWI do klienta Pani Kasi (Manager z Warszawy) by się przekonać, że nie jesteście uczciwi w swoich poczynaniach
A taka baza to skarb i ciężko było się z nią pożegnać co???
Tak kochaniutki/ka, to by było przedstawicielom Carwash-a na rękę, aby wszystko zostało przez administratora na tym forum skasowane (ciekawe komu tak przeszkadzją opisane tu taj wałki, chyba nie trudno się domyślećKOLEC pisze:Kłamczuchy, oszuści, złodzieje, przekręt, wałek, hieny i więcej ciekawych określeń można teraz przeczytać.
Piszą to tylko ci którzy nie dostali pensji albo kasy.
Wcześniej nie wiedzieliście jaki to jest biznes czy nie przeszkadzało to nikomu bo dostawał kasę?
Nikt nie sprawdzi czy teraz jeden cynik z drugim pisze teraz prawdę czy dalej kłamie tylko w drugą stronę, dla zemsty. Admin powinien to wszystko skasować.
Na co to komu potrzebne
KOLEC, Osobiście nie widzę powodu, żeby usuwać ten wątek. Każdy ma własny rozum i sam może wyrobić sobie opinie na temat tego co tu czyta.Admin powinien to wszystko skasować.
rozumiem, że teraz nastapi przełom i koledzy z Carwasha wszystko nam uczciwie wyjaśnią, w takim razie proszę o ustosunkowanie się po kolei do nastepujacych watków:Michael pisze:Chciałbym zauważyć, że powyższa wypowiedź kolegi "Tomek P", to nie jest wypowiedź "tego" Tomka_P (stałego bywalca forum i uczestnika również tego wątku), którego nick jest łudząco podobny - Tomek_P
To tak gwoli ścisłości, żeby się komuś nie pomyliło.
Swoją drogą apelowałbym do wpisujących się w tym wątku, żeby starali się w miarę trzymać jednego "nicka", żeby dyskusja mogła być w miarę przejrzysta.
Na tym forum nie jest wymagana rejestracja i można na nim pisać jako tzw. gość. Jest to zrobione dla wygody, ale jeśli spowoduje to chaos w tym wątku, to nie pozostanie nic innego jak specjalnie dla tego topicu wymusić konieczność rejestracji i podania adresu e-mail przed dokonaniem wpisu.
Stąd prośba o "trzymanie się" swoich nicków.
KOLEC, Osobiście nie widzę powodu, żeby usuwać ten wątek. Każdy ma własny rozum i sam może wyrobić sobie opinie na temat tego co tu czyta.Admin powinien to wszystko skasować.
Dodam, że ja również mam wątpliwości co do postawy niektórych tu piszących. Ale niech dyskusja trwa... Każdy ma prawo wypowiedzieć się - również przedstawiciele firmy Carwash Investment Sp. z o.o. - o czym poinformowaliśmy ich mailowo.
SŁUSZNE STWIERDZENIE CONAJMNIEJ , 15MLN ZGROMADZONYCH NA RACHUNKACH POWIERNICZYCH, 5 MLN WYNIKA Z KONSTRUKCJI UMOWY, 30% CWI KASUJE ZA ,,WBICIE ŁOPATY,, , CZYLI UZYSKANIE ,,POZWOLENIA NA BUDOWĘ,, RESZTA TO KONSUMCJA, WYGUROWANE ZNACZNIE ZATRUDNIENIE, DZIEWCZYNKI I LUKSUSOWE BRYKI DLA PANÓW I DZIEWCZYNKI PANA PREZESA (LEXUS)Gość pisze:Czytając opisywane sytuacje w firmie Carwash Investment . Zastanawiam sie kiedy Pan Adrian Grandke. I osoby z nim współpracujące w końcu trafią do więzienia, tam gdzie ich miejsce art.286kk Mam nadzieje że to nastąpi szybko.
Z tego co naprędce sobie wyliczyłem to wyłudzili od ludzi ok 5mln.zł