Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Nabity w myjnie

Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Post autor: Nabity w myjnie »

gtw4 pisze:Jestem posiadaczem atrakcyjnej działki w 50 - cio tysiecznym miescie w woj.Opolskim.Miałem podpisaną umowę dzierżawy z firmą CWI na okres 10 lat niestety z budowy nic nie wyszlo z wiadomych powodów, jedynym plusem jest to iż dla ewentualnego inwestora mam gotową dokumentację, projekt na budowę 3 stanowiskowej myjni oraz pozwolenie na budowę.Budowe myjni mozna zaczynac od zaraz nie czekajac na formalnosci.Działka znajduje sie w bezpośrednim sasiedztwie Marketu Kaufland obok stacji LPG, dodatkowo w planie jest budowa marketu Praktiker na sasiedniej dzialce w tym roku.Dzialka lezy przy trasie przelotowej w sasiedztwie duzych osiedli mieszkaniowych (15 000 tys. ludzi) miejsce jest atrakcyjne i dodatkowo "rozwojowe".Wiecej informacji moge przeslac na maila.

Zainteresowanych dzierzawa lub inna forma wspolpracy prosze o kontakt pod numerem 503357258 udziele wszystkich informacji.
Drogi Panie, niech pan nie oferuje nikomu działki Kaufland Nysa na której inwestor został nacięty bardo dobrze na kasę. Bo to nie jest wątek tego forum i nie dział ofert nieruchomości. W woli ścisłości.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
gtw4

Post autor: gtw4 »

Nabity w myjnie pisze:
gtw4 pisze:Jestem posiadaczem atrakcyjnej działki w 50 - cio tysiecznym miescie w woj.Opolskim.Miałem podpisaną umowę dzierżawy z firmą CWI na okres 10 lat niestety z budowy nic nie wyszlo z wiadomych powodów, jedynym plusem jest to iż dla ewentualnego inwestora mam gotową dokumentację, projekt na budowę 3 stanowiskowej myjni oraz pozwolenie na budowę.Budowe myjni mozna zaczynac od zaraz nie czekajac na formalnosci.Działka znajduje sie w bezpośrednim sasiedztwie Marketu Kaufland obok stacji LPG, dodatkowo w planie jest budowa marketu Praktiker na sasiedniej dzialce w tym roku.Dzialka lezy przy trasie przelotowej w sasiedztwie duzych osiedli mieszkaniowych (15 000 tys. ludzi) miejsce jest atrakcyjne i dodatkowo "rozwojowe".Wiecej informacji moge przeslac na maila.

Zainteresowanych dzierzawa lub inna forma wspolpracy prosze o kontakt pod numerem 503357258 udziele wszystkich informacji.
Drogi Panie, niech pan nie oferuje nikomu działki Kaufland Nysa na której inwestor został nacięty bardo dobrze na kasę. Bo to nie jest wątek tego forum i nie dział ofert nieruchomości. W woli ścisłości.

Niby dlaczego mam nie oferowac dzialki inwestorom?Jestem jej wlascicielem posiadam pelna dokumentacje i szukam osob ktore potrzebuja atrakcyjnej lokalizacji.A watek dotyczy osob oszukanych przez CWI czyli miedzy innymi mnie.Jesli Cie to nie interesuje nie odpisuj a nie pisz tekstow w stylu "Drogi Panie, ......" To takie Polskie............ehh

Awatar użytkownika
Gość

Post autor: Gość »

Dalej nie widzę gdzie zostało popełnione przestępstwo. Konkrety !!!!!!!
W necie nie ma nic złego o przeszłości członków zarządu CWI. Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.
Czy pokrzywdzeni mogą podać sygnatury akt. Rozprawy są jawne.
Np. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach Wydział VII Gospodarczy syg. akt. GNc xxxx/12/9
Każdy zainteresowany sprawdzi sobie sam.
Cały czas tylko blebleble.

Awatar użytkownika
monic

Post autor: monic »

Gość pisze:Dalej nie widzę gdzie zostało popełnione przestępstwo. Konkrety !!!!!!!
W necie nie ma nic złego o przeszłości członków zarządu CWI. Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.
Czy pokrzywdzeni mogą podać sygnatury akt. Rozprawy są jawne.
Np. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach Wydział VII Gospodarczy syg. akt. GNc xxxx/12/9
Każdy zainteresowany sprawdzi sobie sam.
Cały czas tylko blebleble.
Drogi kolego np.działanie przez Członków Zarządu na szkodę firmy Carwash i ich inwestorów , wyprowdzenie pieniążków z firmy ( na to akurat ja mam dowody i dobrze je już wykorzystałam( a to jest juz karalne), nic nie wiem by, któryś z nich zgłosił wniosek o upadłość firmy, CO POWINIEN DAWNO UCZYNIĆ Z MOCY PRAWA, zwłaszcza z przyczyn ekonomicznym w jakim znajduje się ,,OBECNIE,, półka, Drogi przedstawicielu, to do kiedy wypłacicie wierzycielom zaległe faktury, no i kiedy zapłacicie pracownikom ich zaległe wynagrodzenia. Wiesz naprawdę chce mi się ........gać, bronicie się nie udolnie i w obrzydliwy sposób, Jeżeli chodzi o pozwy to spokojnie, na pewno się doczekacie, sama złozyłam doniesienie na Was w prokuraturze i Izbie Skarbowej!!!!!!!!! -zawyżane fakturki, czy coś wiecie na ten temat ? :-)

Awatar użytkownika
hektor

Post autor: hektor »

Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.
Opóźnienia w płatnościach ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Tzn - macie opóźnienia w wypłacaniu wszystkim inwestorom dywident.
- Macie opóźnienia w oddawaniu ludziom ICH piniedziędzy, które utopili w to bagno
- Uregulowania rachunków wszelkiego rodzaju
- ERA was zablokowała
- Telefony stacjonarne również
- Czy zapłaciliście zaległy czynsz z poprzedniej siedziby ul. Francuzka?
- Czy zapłaciliście czynsz za obecną siedzibę :lol:
- Rachunki w wypożyczalni samochodów, firm usługowych?
- Pensje pracowników, którzy zwolnili się bez zachowania okresu wypowiedzenia, bo nie zapłaciliście ani za listopad ani za grudzień nikomu (no prezes i świta pewnie swoje dostała...)
LITOŚCI nie kompromituj się :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Naiwny

Post autor: Naiwny »

witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !

Awatar użytkownika
kbbzal@wp.pl

Post autor: kbbzal@wp.pl »

Witam ja również zostałem oszukany przez CWI na 25 tyś, mam nakaz sądowy zwrotu kaucji, którą wpłaciłem i powiem szczerze wątpię żebym odzyskał z tego, chociaż złotówkę!!!No bo niby, z czego jak CWI nie ma żadnego majątku!!! Jest jeszcze jedno rozwiązanie, nad którym się zastanawiam, czyli doniesienie do prokuratury o wyłudzeniu pieniędzy przez zarząd spółki, ale z tego, co mówi mi prawnik nie jest to takie proste poza tym wiąże się to z kolejnymi kosztami (i to nie małymi) oraz udowodnieniem tego wyłudzenia!!!Znając życie sprawa będzie sie ciągnęła latami, człowiek tylko straci zdrowie i mnóstwo nerwów, ale jak pomyślę, że ci ludzie, którzy założyli tą spółkę czują się bezkarnie i dalej będą oszukiwać innych w podobny sposób to nie chcę odpuszczać i chętnie nawiążę kontakt z osobami poszkodowanymi oraz każdym, kto może pomóc w udowodnieniu działania zarządu na niekorzyść spółki oraz wyłudzeniu przez nich pieniędzy swoich klientów!!!! Może wspólnie doprowadzimy do tego żeby odpowiedzieli za swoje oszustwa i ponieśli karę
kbbzal@wp.pl

Awatar użytkownika
_Smutna_

Post autor: _Smutna_ »

Naiwny pisze:witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !

Awatar użytkownika
Gość

Naiwny pisze:witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !
Muszę chyba wylaĆ na Ciebie zimny kubeł wody, pozostało Ci tylko wybrać się na Policję a najlepiej ,,bij,, prosto do Prokuratury Rejonowej. Jeżeli natomiast chodzi o kapitał zakładowy w 1200K, to 1 000 000,00 PLN przypada na tkzw. deklarowaną wartość intelektualną, czyli pomysł na biznes Pana Adrianka G (swoją drogą ciekawe, który rzeczoznawca przyłoŻył rekę do tej wyceny
:-(, pozostałe 200 tys PLN . dawno się rozeszło, czyli zostało jedno wielkie ,, g,, i tu w tym przypadku należy zgłosić doniesienie do prokuratury na Członków Zarządu tej spółki, Którzy nie powinni w myśl prawa dopuscić do tej sytuacji, a skoro tego nie zrobili, to mają przechlapane i będą odpowiadaćprzed Sądem Gospodarczym za swoje zaniechanie (także swoim majątkiem osobistym/rodzinnym) i działalność na szkodę spółki Carwash Investment. Ale spokojnie znajdą się także inne paragrafy za opisywane juz na tym forum ,,wałeczki,,

Awatar użytkownika
Gość

kbbzal@wp.pl pisze:Witam ja również zostałem oszukany przez CWI na 25 tyś, mam nakaz sądowy zwrotu kaucji, którą wpłaciłem i powiem szczerze wątpię żebym odzyskał z tego, chociaż złotówkę!!!No bo niby, z czego jak CWI nie ma żadnego majątku!!! Jest jeszcze jedno rozwiązanie, nad którym się zastanawiam, czyli doniesienie do prokuratury o wyłudzeniu pieniędzy przez zarząd spółki, ale z tego, co mówi mi prawnik nie jest to takie proste poza tym wiąże się to z kolejnymi kosztami (i to nie małymi) oraz udowodnieniem tego wyłudzenia!!!Znając życie sprawa będzie sie ciągnęła latami, człowiek tylko straci zdrowie i mnóstwo nerwów, ale jak pomyślę, że ci ludzie, którzy założyli tą spółkę czują się bezkarnie i dalej będą oszukiwać innych w podobny sposób to nie chcę odpuszczać i chętnie nawiążę kontakt z osobami poszkodowanymi oraz każdym, kto może pomóc w udowodnieniu działania zarządu na niekorzyść spółki oraz wyłudzeniu przez nich pieniędzy swoich klientów!!!! Może wspólnie doprowadzimy do tego żeby odpowiedzieli za swoje oszustwa i ponieśli karę
kbbzal@wp.pl
WYJŚCIA INNEGO NIE MA, NIE WOLNO IM ODPUŚCIC IM TYLKO , O TO CHODZI , NA TO LICZĄ[, ZWRÓĆCIE UWAGĘ W JAKIM BESZCZELNYM TONIE W DNIU DZISIEJSZYM WYPOWIADAJĄ SIĘ POWYŻEJ/b]

Zablokowany