Drogi Panie, niech pan nie oferuje nikomu działki Kaufland Nysa na której inwestor został nacięty bardo dobrze na kasę. Bo to nie jest wątek tego forum i nie dział ofert nieruchomości. W woli ścisłości.gtw4 pisze:Jestem posiadaczem atrakcyjnej działki w 50 - cio tysiecznym miescie w woj.Opolskim.Miałem podpisaną umowę dzierżawy z firmą CWI na okres 10 lat niestety z budowy nic nie wyszlo z wiadomych powodów, jedynym plusem jest to iż dla ewentualnego inwestora mam gotową dokumentację, projekt na budowę 3 stanowiskowej myjni oraz pozwolenie na budowę.Budowe myjni mozna zaczynac od zaraz nie czekajac na formalnosci.Działka znajduje sie w bezpośrednim sasiedztwie Marketu Kaufland obok stacji LPG, dodatkowo w planie jest budowa marketu Praktiker na sasiedniej dzialce w tym roku.Dzialka lezy przy trasie przelotowej w sasiedztwie duzych osiedli mieszkaniowych (15 000 tys. ludzi) miejsce jest atrakcyjne i dodatkowo "rozwojowe".Wiecej informacji moge przeslac na maila.
Zainteresowanych dzierzawa lub inna forma wspolpracy prosze o kontakt pod numerem 503357258 udziele wszystkich informacji.
Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit
Nabity w myjnie pisze:Drogi Panie, niech pan nie oferuje nikomu działki Kaufland Nysa na której inwestor został nacięty bardo dobrze na kasę. Bo to nie jest wątek tego forum i nie dział ofert nieruchomości. W woli ścisłości.gtw4 pisze:Jestem posiadaczem atrakcyjnej działki w 50 - cio tysiecznym miescie w woj.Opolskim.Miałem podpisaną umowę dzierżawy z firmą CWI na okres 10 lat niestety z budowy nic nie wyszlo z wiadomych powodów, jedynym plusem jest to iż dla ewentualnego inwestora mam gotową dokumentację, projekt na budowę 3 stanowiskowej myjni oraz pozwolenie na budowę.Budowe myjni mozna zaczynac od zaraz nie czekajac na formalnosci.Działka znajduje sie w bezpośrednim sasiedztwie Marketu Kaufland obok stacji LPG, dodatkowo w planie jest budowa marketu Praktiker na sasiedniej dzialce w tym roku.Dzialka lezy przy trasie przelotowej w sasiedztwie duzych osiedli mieszkaniowych (15 000 tys. ludzi) miejsce jest atrakcyjne i dodatkowo "rozwojowe".Wiecej informacji moge przeslac na maila.
Zainteresowanych dzierzawa lub inna forma wspolpracy prosze o kontakt pod numerem 503357258 udziele wszystkich informacji.
Niby dlaczego mam nie oferowac dzialki inwestorom?Jestem jej wlascicielem posiadam pelna dokumentacje i szukam osob ktore potrzebuja atrakcyjnej lokalizacji.A watek dotyczy osob oszukanych przez CWI czyli miedzy innymi mnie.Jesli Cie to nie interesuje nie odpisuj a nie pisz tekstow w stylu "Drogi Panie, ......" To takie Polskie............ehh
Dalej nie widzę gdzie zostało popełnione przestępstwo. Konkrety !!!!!!!
W necie nie ma nic złego o przeszłości członków zarządu CWI. Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.
Czy pokrzywdzeni mogą podać sygnatury akt. Rozprawy są jawne.
Np. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach Wydział VII Gospodarczy syg. akt. GNc xxxx/12/9
Każdy zainteresowany sprawdzi sobie sam.
Cały czas tylko blebleble.
W necie nie ma nic złego o przeszłości członków zarządu CWI. Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.
Np. Sąd Rejonowy Katowice-Wschód w Katowicach Wydział VII Gospodarczy syg. akt. GNc xxxx/12/9
Drogi kolego np.działanie przez Członków Zarządu na szkodę firmy Carwash i ich inwestorów , wyprowdzenie pieniążków z firmy ( na to akurat ja mam dowody i dobrze je już wykorzystałam( a to jest juz karalne), nic nie wiem by, któryś z nich zgłosił wniosek o upadłość firmy, CO POWINIEN DAWNO UCZYNIĆ Z MOCY PRAWA, zwłaszcza z przyczyn ekonomicznym w jakim znajduje się ,,OBECNIE,, półka, Drogi przedstawicielu, to do kiedy wypłacicie wierzycielom zaległe faktury, no i kiedy zapłacicie pracownikom ich zaległe wynagrodzenia. Wiesz naprawdę chce mi się ........gać, bronicie się nie udolnie i w obrzydliwy sposób, Jeżeli chodzi o pozwy to spokojnie, na pewno się doczekacie, sama złozyłam doniesienie na Was w prokuraturze i Izbie Skarbowej!!!!!!!!! -zawyżane fakturki, czy coś wiecie na ten temat ?Gość pisze:Dalej nie widzę gdzie zostało popełnione przestępstwo. Konkrety !!!!!!!

Opóźnienia w płatnościach ?????Na razie mamy opóźnienia w płatnościach.

- Tzn - macie opóźnienia w wypłacaniu wszystkim inwestorom dywident.
- Macie opóźnienia w oddawaniu ludziom ICH piniedziędzy, które utopili w to bagno
- Uregulowania rachunków wszelkiego rodzaju
- ERA was zablokowała
- Telefony stacjonarne również
- Czy zapłaciliście zaległy czynsz z poprzedniej siedziby ul. Francuzka?
- Czy zapłaciliście czynsz za obecną siedzibę

- Rachunki w wypożyczalni samochodów, firm usługowych?
- Pensje pracowników, którzy zwolnili się bez zachowania okresu wypowiedzenia, bo nie zapłaciliście ani za listopad ani za grudzień nikomu (no prezes i świta pewnie swoje dostała...)
LITOŚCI nie kompromituj się

witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !
Witam ja również zostałem oszukany przez CWI na 25 tyś, mam nakaz sądowy zwrotu kaucji, którą wpłaciłem i powiem szczerze wątpię żebym odzyskał z tego, chociaż złotówkę!!!No bo niby, z czego jak CWI nie ma żadnego majątku!!! Jest jeszcze jedno rozwiązanie, nad którym się zastanawiam, czyli doniesienie do prokuratury o wyłudzeniu pieniędzy przez zarząd spółki, ale z tego, co mówi mi prawnik nie jest to takie proste poza tym wiąże się to z kolejnymi kosztami (i to nie małymi) oraz udowodnieniem tego wyłudzenia!!!Znając życie sprawa będzie sie ciągnęła latami, człowiek tylko straci zdrowie i mnóstwo nerwów, ale jak pomyślę, że ci ludzie, którzy założyli tą spółkę czują się bezkarnie i dalej będą oszukiwać innych w podobny sposób to nie chcę odpuszczać i chętnie nawiążę kontakt z osobami poszkodowanymi oraz każdym, kto może pomóc w udowodnieniu działania zarządu na niekorzyść spółki oraz wyłudzeniu przez nich pieniędzy swoich klientów!!!! Może wspólnie doprowadzimy do tego żeby odpowiedzieli za swoje oszustwa i ponieśli karę
kbbzal@wp.pl
kbbzal@wp.pl
Naiwny pisze:witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !
Muszę chyba wylaĆ na Ciebie zimny kubeł wody, pozostało Ci tylko wybrać się na Policję a najlepiej ,,bij,, prosto do Prokuratury Rejonowej. Jeżeli natomiast chodzi o kapitał zakładowy w 1200K, to 1 000 000,00 PLN przypada na tkzw. deklarowaną wartość intelektualną, czyli pomysł na biznes Pana Adrianka G (swoją drogą ciekawe, który rzeczoznawca przyłoŻył rekę do tej wycenyNaiwny pisze:witam , niestety również wpłaciłem tej firmie 25k zł jako rezerwację działki , teraz nie mogę się do nich dodzwonić , a w umowie jest zapisane ,że "zmiany lub wypowiedzenie umowy wymagają formy pisemnej pod rygorem niewazności" tylko jak to zrobić pisemnie , skoro nie mogę się do nich nawet dodzwonić ? Czy coś mogła by tu pomóc firma windykacyjna , czy już wszystko stracone ? Carwash widzę ,że jeszcze nie upadł , a kapistał zakładowy ma 1200k , więc może jest jeszcze szansa ,że coś z tej kwoty uda się odzyskać ? Nie mam w takich sprawach żadnych doświadczeń , miała byc to moja pierwsza "inwestycja" , co robic , jechać do Katowic , tylko z tego co tu czytam to nic tam nie zastanę !

WYJŚCIA INNEGO NIE MA, NIE WOLNO IM ODPUŚCIC IM TYLKO , O TO CHODZI , NA TO LICZĄ[, ZWRÓĆCIE UWAGĘ W JAKIM BESZCZELNYM TONIE W DNIU DZISIEJSZYM WYPOWIADAJĄ SIĘ POWYŻEJ/b]kbbzal@wp.pl pisze:Witam ja również zostałem oszukany przez CWI na 25 tyś, mam nakaz sądowy zwrotu kaucji, którą wpłaciłem i powiem szczerze wątpię żebym odzyskał z tego, chociaż złotówkę!!!No bo niby, z czego jak CWI nie ma żadnego majątku!!! Jest jeszcze jedno rozwiązanie, nad którym się zastanawiam, czyli doniesienie do prokuratury o wyłudzeniu pieniędzy przez zarząd spółki, ale z tego, co mówi mi prawnik nie jest to takie proste poza tym wiąże się to z kolejnymi kosztami (i to nie małymi) oraz udowodnieniem tego wyłudzenia!!!Znając życie sprawa będzie sie ciągnęła latami, człowiek tylko straci zdrowie i mnóstwo nerwów, ale jak pomyślę, że ci ludzie, którzy założyli tą spółkę czują się bezkarnie i dalej będą oszukiwać innych w podobny sposób to nie chcę odpuszczać i chętnie nawiążę kontakt z osobami poszkodowanymi oraz każdym, kto może pomóc w udowodnieniu działania zarządu na niekorzyść spółki oraz wyłudzeniu przez nich pieniędzy swoich klientów!!!! Może wspólnie doprowadzimy do tego żeby odpowiedzieli za swoje oszustwa i ponieśli karę
kbbzal@wp.pl