Leasing czy kredyt (różnice, zalety i wady)
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Leasing czy kredyt (różnice, zalety i wady)
a i jeszcze jedno napisałam że z bankami w których mam kredyty mi się udało....wić są banki którym się chce, które mogą....w jednej firmie leasingowej którą znam i z którą mam do czynienia nic się nie da nic się nie chce....i nic nie mają w swojej ofercie.
Zdaje sobie sprawę że forum jest o leasingu.....i są tu sami super specjaliści w tej dziedzinie i dzielą się swoją wiedzą doświadczeniem. I nie bardzo chcą aby ktoś źle pisał o leasingu.....ale jak w każdej dziedzinie życia gospodarczego i ekonomicznego są dobrze i złe rzeczy ( zależy kto gdzie siedzi)...i dobrych i złych trzeba pisać.
Zdaje sobie sprawę że forum jest o leasingu.....i są tu sami super specjaliści w tej dziedzinie i dzielą się swoją wiedzą doświadczeniem. I nie bardzo chcą aby ktoś źle pisał o leasingu.....ale jak w każdej dziedzinie życia gospodarczego i ekonomicznego są dobrze i złe rzeczy ( zależy kto gdzie siedzi)...i dobrych i złych trzeba pisać.
O czarnych owcach trzeba pisać bo inaczej czują się bezkarni i psują opinię wszystkim przy okazjiI nie bardzo chcą aby ktoś źle pisał o leasingu.....
Dobrze jednak pamiętać że jedna czy kilka czarnych owiec nie jest reprezentatywna dla całej branży.
Tak samo jak jeden przykładowo Santander nie oznacza, że wszystkie banki są takie.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Mam pytanie jaki jest maxymalny wkład własny w przypadku leasingu operacyjnego?
45%Karen pisze:Mam pytanie jaki jest maxymalny wkład własny w przypadku leasingu operacyjnego?
Choć ze dwóch leasingodawców robi nawet 50%
- Michał Krupiński
- PRO
Karen, Jest tak jak napisał palacz.
W tym wątku kiedyś na ten temat dyskutowaliśmy:
http://www.fmleasing.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=4717
Jest tam info z czego wynika, że maks to 45%.
W tym wątku kiedyś na ten temat dyskutowaliśmy:
http://www.fmleasing.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=4717
Jest tam info z czego wynika, że maks to 45%.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."