Praca licencjacka i brak pomysły na podrozdział 4.3
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Praca licencjacka i brak pomysły na podrozdział 4.3
witam, będę pisać pracę o leasingu dokładny tytuł to LEASING JAKO FORMA INWESTYCJI W PRZEDSIĘBIORSTIWE. i mam taki problem bo nie wiem o czym pisać w pierwszym rozdziałe bo cały drugi rozdział poświęce leasingowi a trzeci rozdział dotyczy tych badan i bede porównywac co jest bardziej opłacalne leasing czy kredyt. prosze o pomoc jesli chodzi o ten pierwszy rozdział kompletnie nie wiem o czym pisac . jeżeli ktos miałby ochotę mi cos podpowiedzieć to moze napisac na email :iwona88268@wp.pl
- Michał Krupiński
- PRO
Po polsku proszę jak na człowieka aspirującego do wyższego wykształcenia przystało, bo naprawdę ciężko to zrozumieć.iwona88268 pisze:witam, będę pisać pracę o leasingu dokładny tytuł to LEASING JAKO FORMA INWESTYCJI W PRZEDSIĘBIORSTIWE. i mam taki problem bo nie wiem o czym pisać w pierwszym rozdziałe bo cały drugi rozdział poświęce leasingowi a trzeci rozdział dotyczy tych badan i bede porównywac co jest bardziej opłacalne leasing czy kredyt. prosze o pomoc jesli chodzi o ten pierwszy rozdział kompletnie nie wiem o czym pisac . jeżeli ktos miałby ochotę mi cos podpowiedzieć to moze napisac na email :iwona88268@wp.pl

O co chodzi z tym pierwszym rozdziałem? O kredyt?
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
chodzi mi o to,że nie wiem o czym mogę pisać w pierwszm rozdziale. tak jak wcześniej pisałam drugi rozdział bedzie cały poświęcony zagadnieniu jakim jest leasing a trzeci bedzie poświecony porównaniu kredytu z leasingiem czyli która forma jest korzystniejsza
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Nic Cię nie natchnęło z wczesniejszych postów tego tematu. Tam były nawet konspekty prac dyplomowych o leasingu.iwona88268 pisze:chodzi mi o to,że nie wiem o czym mogę pisać w pierwszm rozdziale. tak jak wcześniej pisałam drugi rozdział bedzie cały poświęcony zagadnieniu jakim jest leasing a trzeci bedzie poświecony porównaniu kredytu z leasingiem czyli która forma jest korzystniejsza
Może z tego weź jakiś pomysł.
Praca licencjacka
Witam
Poszukuje informacji na temat leasingu.Chodzi mi o firmy zajmujące sie leasingiem.Ma ktos jakiekolwiek dane z 3 firm,gdyz chodziłam juz po kilku i nikt mi nie chce nic powiedziec.Chciałabym w kazdej z tych firm zakupic np.samochów w leasing i bym chiała porównanie takie zrobic ,gddzie lepiej.Potrzebne jest to mi do pracy dyplomowej.Prosze wszytskich o jakiekolwiek info.
Poszukuje informacji na temat leasingu.Chodzi mi o firmy zajmujące sie leasingiem.Ma ktos jakiekolwiek dane z 3 firm,gdyz chodziłam juz po kilku i nikt mi nie chce nic powiedziec.Chciałabym w kazdej z tych firm zakupic np.samochów w leasing i bym chiała porównanie takie zrobic ,gddzie lepiej.Potrzebne jest to mi do pracy dyplomowej.Prosze wszytskich o jakiekolwiek info.
Re: Praca licencjacka
Migają się bo nie chce im się szykować oferty.Aga13 pisze:Witam

Dzwoń po oddziałach może trafisz na życzliwą duszę!

pOSZUKUJE MATERIAŁÓW DO TYCH PODPUNKTÓW
wartość, struktura i dynamika transakcji leasingu środków transportu w
Polsce w latach...
3.1. Wartość transakcji leasingu środków transportowych
3.2. Struktura transakcji leasingu środków transportowych
3.3. Dynamika transakcji leasingu środków transportowych
3.4. Porównanie leasingu i kredytu jako form finansowania inwestycji w
środek transportu na przykładzie oferty...
wartość, struktura i dynamika transakcji leasingu środków transportu w
Polsce w latach...
3.1. Wartość transakcji leasingu środków transportowych
3.2. Struktura transakcji leasingu środków transportowych
3.3. Dynamika transakcji leasingu środków transportowych
3.4. Porównanie leasingu i kredytu jako form finansowania inwestycji w
środek transportu na przykładzie oferty...
Statystyki związane z leasingiem znajdziesz na stronie zpl (leasing.org.pl)
- Tomasz Piotrowski
- PRO
A konkretnie tutaj:Wolny pisze:Statystyki związane z leasingiem znajdziesz na stronie zpl (leasing.org.pl)
http://www.leasing.org.pl/pl/statystyki/2010
Statystyki od 1999 roku z podziałem na różne grupy więc spokojnie 3.1, 3.2 i 3.3 z tego można stworzyć.
dzieki wielkie :)uf