fotos:

link do programu wersji 32 i 64 bitowej
http://www.sendspace.pl/file/7d1f862ebda83c3bf9265b0
Prośba do Admina
Proszę usunąć wszystkie poprzednie posty i zostawić te dwa ostatnie.
Dziękuję
Forumowiczów proszę o komentarze

Tomek_P pisze:Za takie rzeczy to do łagru zsyłają.![]()
![]()
Mówiąc serio raczej rzadko która aplikacja sieciowa ma podgląd na oprocentowanie rzeczywiste. Przynajmniej ja tu niestety nie pomogę.
ojtam ojtam. bez zbędnej skromności powiem Ci, że kalkulator na naszej stronie www używa aktualnej stopy procentowej - a dokładniej "z wczoraj", by zawsze mieć tą oficjalnie opublikowaną.
(...)
Rafael22 rozumiem, że Twój pomysł na kalkulator zainicjowała myśl o nadchodzącym leasingu konsumenckim??
bo tak na wprost przyrównanie oprocentowania leasingu do kredytu dla firmy nie ma sensu (może trochę przy leasingu finansowym).
amberfinance.pl pisze:a tak mocniej w temacie:
Rafael22 rozumiem, że Twój pomysł na kalkulator zainicjowała myśl o nadchodzącym leasingu konsumenckim??
bo tak na wprost przyrównanie oprocentowania leasingu do kredytu dla firmy nie ma sensu (może trochę przy leasingu finansowym).
amberfinance.pl pisze:Michael to co piszesz jest prawdą... ale tak naprawdę jest tylko czysto teoretycznym zagadnieniem.
byłem przez pewien czas dyrektorem finansowym, radziłem sobie całkiem całkiem, i powiem Ci, że decydowałem o zakupie/leasingu wielu przedmiotów i za każdym razem miałem tylko jedno na uwadze - PŁYNNOŚĆ FINANSOWĄ. Całkowity koszt był rzeczą ważną ale wtórną, wychodziłem od tego ile mamy kasy i na jakie obciążenie miesięczne możemy sobie spokojnie pozwolić.
łatwiej będzie Klientom zrozumieć poszczególne oferty. bo tak jak napisał Rafael przy kredycie od razu widzisz ile procent cie kosztuje kredyt i raczej każdy wie, 15% to droższy kredyt niż ten o 13% (abstrahując od innych kosztów) a przy leasingu 115% to nie zawsze gorzej jak 113%