Oferta leasingu (pdf) - czy to dobra oferta?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Oferta leasingu (pdf) - czy to dobra oferta?
Witam,
jak w temacie, czy to dobra oferta?
http://www.sendspace.pl/file/335a3f3fa3f957275bb3710
Z moich obliczen wychodzi 118% - imho troche duzo.
pozdrawiam
jak w temacie, czy to dobra oferta?
http://www.sendspace.pl/file/335a3f3fa3f957275bb3710
Z moich obliczen wychodzi 118% - imho troche duzo.
pozdrawiam
Re: Oferta leasingu (pdf) - czy to dobra oferta?
To nie dużo tylko masakra.Z moich obliczen wychodzi 118% - imho troche duzo.

Z ofertami leasingu w salonach już tak jest.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Ta oferta jest zdecydowanie za droga.
Jaki masz rabat na ten samochód?
to jest używka więc rabatu to pewnie nie ma jako takiegoTomek_P pisze:Ta oferta jest zdecydowanie za droga.

faktycznie, oferta z kosmosu

wiem że nie powinienem się reklamować ale widzę że dealer ze Śląska więc zapraszam:)
adamov2@poczta.onet.pl
- Tomasz Piotrowski
- PRO
No tak, bo to Vectra przecież. Nie spojrzałem na model myślałem, że to Corsa siakaś w takiej cenie.to jest używka więc rabatu to pewnie nie ma jako takiego
No ładnie ładnie.
Ktoś tu chce więcej zarobić na prowizji za leasing niż na samochodzie!

Tomek_P pisze:Ta oferta jest zdecydowanie za droga.
Rabatu jeszcze nie negocjowałem.
roczne oprocentowanie 17,3472% za "pożyczenie" 22 244,40zł
suma rat = 28404 zł
opłaty razem = 43604,34zł (bez rejestracji)
marża = 17,6143 % = 6 530,34zł (bez rejestracji)
koszt całkowity 117,6143% (bez rejestracji)

suma rat = 28404 zł
opłaty razem = 43604,34zł (bez rejestracji)
marża = 17,6143 % = 6 530,34zł (bez rejestracji)
koszt całkowity 117,6143% (bez rejestracji)
- amberfinance.pl
KAST i jak tam twoje oferty na leasing?
chyba wykasowali mojego poprzednieog posta gdzie podałem ile taka oferta logicznie powinna Ciebie wynieść... ale naprawdę zagadaj do jakiekolwiek doradcy poza salonem bo te 118% to jest MASAKRA.
chyba wykasowali mojego poprzednieog posta gdzie podałem ile taka oferta logicznie powinna Ciebie wynieść... ale naprawdę zagadaj do jakiekolwiek doradcy poza salonem bo te 118% to jest MASAKRA.
- Jarosław Król
- Administracja
I po co kłamiesz?amberfinance.pl pisze:chyba wykasowali mojego poprzednieog posta gdzie podałem ile taka oferta logicznie powinna Ciebie wynieść...

Nie napisałeś w tym temacie żadnego posta.
Poniżej masz log aktywności moderatorów. Jesteś na forum od 1 lipca - widzisz, żeby ktoś usunął jakikolwiek Twój post? Bo ja nie.

- Załączniki
-
- Log aktywności moderatorów
- screen_log.jpg (92.05 KiB) Przejrzano 19225 razy