Leasing osobowego używanego na 60msc?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing osobowego używanego na 60msc?
Witam, przymierzam się do leasingu auta osobowego z 2009r. i prowadziłem wstępne kalkulacje na 60msc. Mam znajomego w EFL, który miał mi przygotować dokładne wyliczenia i poprowadzić całość ale dziś mi powiedział, że leasing używanego samochodu jest u nich możliwy jedynie do 48msc.
Czy są jakieś firmy które zleasingują mi to na 60msc i będą w miarę godne polecenia? Wpłata początkowa najchętniej 5%, ale liczę się z 10%.
Dzięki i pozdrawiam,
DP
Czy są jakieś firmy które zleasingują mi to na 60msc i będą w miarę godne polecenia? Wpłata początkowa najchętniej 5%, ale liczę się z 10%.
Dzięki i pozdrawiam,
DP
Re: Leasing osobowego używanego na 60msc?
Przy tym roczniku 5% będzie ciężko. 10% to już prędzej i jest kilka firm, które sfinansują to spokojnie na 60 miesięcy.
Tradycyjnie zaproponuję skorzystanie z tego http://ilease.fmleasing.pl
Parę firm się do Ciebie odezwie bezpośrednio i będziesz mógł ustalać dalej warunki.
Tradycyjnie zaproponuję skorzystanie z tego http://ilease.fmleasing.pl
Parę firm się do Ciebie odezwie bezpośrednio i będziesz mógł ustalać dalej warunki.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Dzięki. A są firmy, które honorują Link4 jako ubezpieczyciela wśród tych, które zrobią mi ofertę na 60msc? W moim przypadku ubezpieczenie jest dość drogie i Link4 ma kolosalną różnicę ceny co do innych...
- Jarosław Król
- Administracja
Raczej ciężko, ale leasingodawcy mają swoje własne pakiety, które będą tańsze niż te dla klienta indywidualnego.Dawid3m pisze:Dzięki. A są firmy, które honorują Link4 jako ubezpieczyciela wśród tych, które zrobią mi ofertę na 60msc? W moim przypadku ubezpieczenie jest dość drogie i Link4 ma kolosalną różnicę ceny co do innych...
Taniej od Link4 może nie będzie, ale będzie pewnie dużo taniej niż gdybyś sam wykupił u innego ubezpieczyciela.