Leasing na samochód ze złym BIK
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing na samochód ze złym BIK
Witam, chcętnie bym wymienił samochód ale mam nieciekawą historię w BIK (windykacja) z 2013r oczywiscie juz dawno splacone. Moj dochod m-c ok 24tyś, firma jedoosobowa prowadzona 17 miesiecy. W jakiej firmie mialbym najwieksze szanse na leasing ze zlym BIK ?
Re: Leasing na samochód ze złym BIK
Jaki wiek samochodu i wartość?athi34 pisze:Witam, chcętnie bym wymienił samochód ale mam nieciekawą historię w BIK (windykacja) z 2013r oczywiscie juz dawno splacone. Moj dochod m-c ok 24tyś, firma jedoosobowa prowadzona 17 miesiecy. W jakiej firmie mialbym najwieksze szanse na leasing ze zlym BIK ?
Ile % wpłaty wstępnej?
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
W każdej firmie, która prowadzi leasing, a nie jest spółką - córką żadnego banku.
Odejdź od problemu, dojdź do rozwiązania.
wydaję mi się że ten bik może Ci zablokować decyzję