zapytanie o ofertę
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
zapytanie o ofertę
Witam
Mam na imię Sylwia. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej dotyczącej finansowania działalności przedsiębiorstw.
Do symulacji kosztów potrzebne mi są wyliczenia kosztów leasingu dla następujących warunków:
1. Samochód dostawczy do 3,5T
2. Cena 75000 zł
3. Okres umowy 48 miesięcy
4. Opłata wstępna 20%
5. Opcja wykupu po zakończeniu umowy
Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś poda mi takie koszty.
Z góry Państwu dziękuję.
Mam na imię Sylwia. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej dotyczącej finansowania działalności przedsiębiorstw.
Do symulacji kosztów potrzebne mi są wyliczenia kosztów leasingu dla następujących warunków:
1. Samochód dostawczy do 3,5T
2. Cena 75000 zł
3. Okres umowy 48 miesięcy
4. Opłata wstępna 20%
5. Opcja wykupu po zakończeniu umowy
Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś poda mi takie koszty.
Z góry Państwu dziękuję.
zapytanie o ofertę
Cześć Sylwia!
Postaram sie pomóc.
Samochód dostawczy
Cena netto 75 000,00 PLN
Okres umowy 48
Wpłata początkowa 20%, co daje 15 000,00 PLN
47 rat po 2,02362%, co daje 1 517,71 PLN
Wartość końcowa 1% co daje 750,00 PLN
Koszt całkowity 116,110%
Opcja wykupu jest zawsze w umowie.

Samochód dostawczy
Cena netto 75 000,00 PLN
Okres umowy 48
Wpłata początkowa 20%, co daje 15 000,00 PLN
47 rat po 2,02362%, co daje 1 517,71 PLN
Wartość końcowa 1% co daje 750,00 PLN
Koszt całkowity 116,110%
Opcja wykupu jest zawsze w umowie.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- Tomasz Piotrowski
- PRO
zapytanie o ofertę
Zapytałbym jeszcze czy samochód nowy czy używany, ale to już niuanse. 
Powodzenia na obronie!

Powodzenia na obronie!

Re: zapytanie o ofertę
Raczej powodzenia w pisaniu.Tomek_P pisze:Powodzenia na obronie!