Czy trzeba rejestrować umowę leasingu w Urzędzie Skarbowym?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
- Jarosław Król
- Administracja
Re: Czy trzeba rejestrować umowę leasingu w Urzędzie Skarbowym?
Nie.
Taka konieczność była tylko w przypadku samochodów z kratką w okresie zmieniających się przepisów w roku 2010 i 2014.
Taka konieczność była tylko w przypadku samochodów z kratką w okresie zmieniających się przepisów w roku 2010 i 2014.
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Mogę już iść spać spokojnie. Ktoś chciał mnie nastraszyć i wmówił mi dzisiaj że nie dopełniłem obowiązków względem US i będę miał niezłe problemy. Dobranoc.
i jeszcze 2004Jerry pisze:Taka konieczność była tylko w przypadku samochodów z kratką w okresie zmieniających się przepisów w roku 2010 i 2014.

- Jarosław Król
- Administracja
Prawda. Chociaż było to tak dawno temu, że już się przedawniło.palacz pisze:i jeszcze 2004Jerry pisze:Taka konieczność była tylko w przypadku samochodów z kratką w okresie zmieniających się przepisów w roku 2010 i 2014.