Weżmy np użytkowniczke Anka09, która wypowiadała się na forum money i raz logowała się tutaj.
Właśnie ona jest głównym źródlem łączącym CWI z SR, ale pamiętajmy że o to o telefonach i podobieństwie nazwisk choć mocno niepokojące, NIE daje nam 100% pewności że to jedna i ta sama banda. Zbadałem drugie źródło z którego napłyneły informacja o powiązaniu i facet powiedział mi że przeczytał o tym na money.pl

Dlatego naprawde należy bardzo uważnie patrzeć które fakty są potwierdzone, a które wbiły się w ludzką świadomość i urosły do rangi prawdy, choć są opinią jednej osoby.
Pana Mioduszewskiego troche rozumiem - widziałem wpisy na APP funds, widziałem na bankierze przed moderacją i ludzie troszeczke przesadzili. Jeśli my mamy pewne wątpliwości po rozmowach z konsalnetem, mennicą czy przeanalizowaniu form prawnych umowy, większość z nich poprostu wrzucała dla zasady, z nadzieją na mniej lub bardziej udany lincz.
Jak zapewne Pan czytał Panie Michael, próbowałem przekonać rozmówce żeby, wypowiedział się i tutaj, ale albo w świetle tego co już wyszło na jaw, albo swoich wlasnych skołatanych nerwów, odmówił.
Również liczę na jakie konkrety. Narazie wstrzymuje dwie osoby od podpisania umowy z socket, a przyznam się że sam mam około ćwierć miliona do zainwestowania, więc w najlepiej pojętym interesie firmy byłoby jednak "oczyscić atmosfere".