Kto rejestruje samochód w leasingu? Kto jest właścicielem? Czy można rejestrować w dowolnej miejscowości?
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
Kto rejestruje samochód w leasingu? Kto jest właścicielem? Czy można rejestrować w dowolnej miejscowości?
Doświadczeni leasingobiorcy wiedzą jak to wygląda, ale ci, którzy pierwszy raz zamierzają wyleasingować samochód często o to pytają.
...
Czytaj dalej: Na kogo zarejestrowany jest samochód w leasingu? Czy mogę wybrać miasto rejestracji?
...
Czytaj dalej: Na kogo zarejestrowany jest samochód w leasingu? Czy mogę wybrać miasto rejestracji?
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
Re: Kto rejestruje samochód w leasingu? Kto jest właścicielem? Czy można rejestrować w dowolnej miejscowości?
a są tacy co się cieszą że mają samochód z Warsiawy
najlepiej mają we Francji, przypadkowe numery bez oznaczeń terytorialnych

najlepiej mają we Francji, przypadkowe numery bez oznaczeń terytorialnych
Re: Kto rejestruje samochód w leasingu? Kto jest właścicielem? Czy można rejestrować w dowolnej miejscowości?
Ja to w ogóle nie rozumiem w czym jest problem? Zawsze mnie drażni jak ktoś pyta na jakich będzie miał tablicach samochód.
To jakieś kompleksy.
To jakieś kompleksy.

- Michał Krupiński
- PRO
No czasami może i są to kompleksy, ale jest też szereg innych argumentów, np.:palacz pisze:Ja to w ogóle nie rozumiem w czym jest problem? Zawsze mnie drażni jak ktoś pyta na jakich będzie miał tablicach samochód.
To jakieś kompleksy.
- niektóre miasta nie darzą się wzajemną sympatią. Posiadanie w mieście X samochodu na tablicach Y może skutkować czasem nawet jakimiś aktami wandalizmu, zwłaszcza jeżeli ktoś parkuje w miejscach o podwyższonym ryzyku, np. stadion piłkarski.

- jest też obiegowa opinia (raczej nie potwierdzona żadnymi badaniami), że samochody na "zamiejscowych" blachach częściej są kradzione. Wiele osób podnosi ten argument.
- w przypadku samochodów ciężarowych jest też kwestia podatku drogowego. W niektórych gminach jest on niższy, w innych wyższy.
- niektórzy są też takimi regionalnymi patriotami i np.: poznaniacy bardzo często nie chcą mieć samochodu na blachach z Wawy czy Wrocławia.

"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)