Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
i co mam dalej robic ? z bankiem byla wymiana listowa przez poczte elektroniczna. 1 kwietnia wyslali mi @ z cena wykupu i kazali sie w ciagu 7 dni okreslic :/ co mam odpisac skoro nie mam tyle kasy a auta tez nie oddam ? :/
Witam. Dzwonilem dzis do BGŻ, dowiedzialem sie tyle ze z ceny, którą ustalił rzeczoznawca nie opuszcza nawet 1zł a jesli chodzi o raty to "3-4" :/ niestety to tez mnie nie ratuje w ogole :/ Mam jeszcze takie pytanie. Czy osoba ktora wykupi samochod musi go pozniej na siebie zarejestrowac ? czy to juz bedzie bez roznicy na kogo auto bedzie zarejestrowane ? i jak moge zarejestrowac auto skoro nie mam starego dowodu ?
sprzedawca w tym wypadku BGŻ wystawia fakture i z faktura musze isc do wydzialu komunikacji w Radomiu ale zeby rezejestrowac auto z innego miasta musze miec stary dowod, ktorego nie mam wiec na jakiej podstawie zarejestruja ? :/
Przecież BGŻ go wyda tobie przy sprzedaży samochodu, a wcześniej go odbierze z Wydziału Komunikacji. Oni tylko mogą odebrać, chyba że dadzą tobie upoważnienie
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
futurum pisze:sprzedawca w tym wypadku BGŻ wystawia fakture i z faktura musze isc do wydzialu komunikacji w Radomiu ale zeby rezejestrowac auto z innego miasta musze miec stary dowod, ktorego nie mam wiec na jakiej podstawie zarejestruja ? :/