http://parl.sejm.gov.pl/Trans.nsf
Tak, ale dopiero od 1 styczeń 2013.czyli rozumiem kombi zarejestrowane na 4 osoby i ladownosc 500+kg dalej spelnia 100% odliczenie vat?
To jakie są losy projektu w parlamencie powinno być widoczne w tym linku, który wkleiłem wcześniej. Jest tam w tej chwili info, że projekt został skierowany do pierwszego czytania, później powinno być aktualizowanejan2899 pisze:@Michael : możesz podlinkować skąd wziałeś to info o czytaniu i godzinie? Szukałem kiedyś tego i nie dałem rady
Leci już ostatni punkt przed kratkami - śledzę.BTW: Na razie mają opóźnienie i gadają jeszcze o powodzi, więc trzeba jeszcze trochę poczekać na show.
Poseł z SLD powiedział,że drugie czytanie ma być na komisji we wtorek i dobrze powiedział że rząd postawił teraz posłów pod murem.Michael pisze:No dobra - pitu-pitu, pierdu-pierdu, nie będę już dziś nudził, bo czas też odpocząć - więc więcej skrobnę dopiero jutro...ale najistotniejsze jest z tego dzisiejszego pierwszego czytania, że projekt trafia teraz do Komisji Finansów Publicznych (gdzie odbędzie się drugie czytanie) z zaleceniem, żeby komisja przedstawiła sejmowi sprawozdanie na kolejnym posiedzeniu Sejmu.
Czyli tempo jednak jest na 1 stycznia 2011 - moim zdaniem.
Aha - kolejne posiedzenie Sejmu (przedostatnie w tym roku) jest za tydzień od środy do piątku (1-3 grudnia).
Idziem się upić.