Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
śmierdziel pisze:
Pani Aleksandro - jest Pani zbyt inteligentną osobą by zniżąć się do ich poziomu, czyli szamba ( nie bęę uzywać wulgaryzmów). Wierzę, że Pani i Pani Magda znajdziecie sobie szybko inne lepsze zajęcie, chociarz to może troszke potrwa. Całaenergie , lepiej poswięcić najblizszym, bo w takich suytuacjach mozna tylko liczyć na nich. Tych ,,spryciarzy,, trzeba rozpracować merytorycznie, same wylewanie smótków, to tylko ,,miód,, na ich uszy. Ich i ich rodziny trzeba puścić z torbami, i przynajmniej wsadzić w zawiasy
sedecznie pozdrawim śmierdziel
Witam Pana R.B
Na wstępnie pragnę serdecznie pozdrowić
Nie jestem autorem tegoż wątku (nie pisałabym o sobie że jestem głupiutka)
Podejrzewam kto jest autorem ale ujawniać nie będę skoro sam/a nie ma ochoty się przedstawić. Wyciąganie "takich" brudów na forum nie jest na moim poziomie.
Ja swoją sprawę załatwiam przy pomocy sądu
Aczkolwiek nie ukrywam, iż śledzę Państwa rozmowę bo ostatnio zrobiło się gorąco.
Jacek2 pisze:Chcecie to macie, bo widze że bijecie bez sensu pianę.
Nie żadne MKC myjnie tylko firma G&J sp. zoo nr krs 0000351356 wyciagnijcie sobie go to zobaczycie w co Prezes ze swoją nową laską wsadza kasę fakt kapitał zakładowy żaden. Tam znajdziecie adresy gdzie ich można namierzyć .
Postanowił zostać producentem muzycznym....
Do tego Pani była dyrektor KG z nim również kręci lody tylko że jej firma jest zarejestrowana na jej córeczkę więc jak sprawdzicie gdzie mieszka to będzie łatwiej.
Co do układów kto z kim śbpi cze Prezes z nową czy z Prokurentem czy z KG to ciężko nadążyć, pewnie ze wszystkimi - Patologia i tyle.
Może cos więcej ktoś powie na ten temat bo to zaczyna mieć sens co to za firma?
Jacek2 pisze:Chcecie to macie, bo widze że bijecie bez sensu pianę.
Nie żadne MKC myjnie tylko firma G&J sp. zoo nr krs 0000351356 wyciagnijcie sobie go to zobaczycie w co Prezes ze swoją nową laską wsadza kasę fakt kapitał zakładowy żaden. Tam znajdziecie adresy gdzie ich można namierzyć .
Postanowił zostać producentem muzycznym....
Do tego Pani była dyrektor KG z nim również kręci lody tylko że jej firma jest zarejestrowana na jej córeczkę więc jak sprawdzicie gdzie mieszka to będzie łatwiej.
Co do układów kto z kim śbpi cze Prezes z nową czy z Prokurentem czy z KG to ciężko nadążyć, pewnie ze wszystkimi - Patologia i tyle.
Może cos więcej ktoś powie na ten temat bo to zaczyna mieć sens co to za firma?
Warszawa, dn.: 13.01.2011
Carwash Investment Sp. z o.o.
Francuska 35
40-027 Katowice
Wezwanie do zapłaty
W imieniu Wydawnictwa Wiedza i Praktyka Sp. z o.o. (na podstawie Umowy
Obsługi Wierzytelności oraz Pełnomocnictwa z dnia 01.03.2010 r.)
informujemy, że Państwa zobowiązanie wobec Wydawnictwa nie zostało do
końca uregulowane.
Z dokumentów przedstawionych przez WiP wynika, iż na dzień 13.01.2011 r.
pozostało jeszcze do uregulowania 23,18 zł.
W związku z powyższym, prosimy o dokonanie wpłaty brakującej kwoty do
dnia 20.01.2011.
Przypominamy numer konta:
Wydawnictwo Wiedza i Praktyka Sp. z o.o.
12 1140 1560 1081 1101 7866 6210
Wraz z Wydawnictwem wyrażamy nadzieję, że zaległość powstała na
skutek niedopatrzenia i zostanie ona uregulowana we wskazanym terminie.
Całkowita spłata ww. kwoty pozwoli wstrzymać dalszy proces windykacji.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z ECS Polska Sp. z o.o.
pod numerem telefonu 022 330 51 99
Monika Karczyńska
Kierownik Działu Operacyjnego
Państwa dane osobowe uzyskane zostały od Wydawnictwa Wiedza i Praktyka
Sp. o.o. z siedzibą w Warszawie w oparciu o art. 31 ustawy z dnia 29
sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z
2002 roku nr 101, poz. 926 ze zm.). Dane osobowe przetwarzane będą w
zakresie niezbędnym do dochodzenia nieuregulowanych należności wobec
Wydawnictwa Wiedza i Praktyka Sp. o.o., które pozostaje administratorem
danych osobowych. Informujemy o prawie wglądu do swoich danych osobowych,
a także do ich poprawiania.
Witam.
Działam w imieniu kilku wierzycieli CWI. Czy ktoś może pomóc w ustaleniu następujacych rzeczy.
1. Faktyczna siedziba Magnetic, G&J. Mam na mysli miejsce gdzie mozna spotkać Pana Adriana.
2. Adres pod którym mozna zastać Pana Zenona.
3. Nowe numery telefonów do członków zarządu.
Zależy mi, żeby sie spotkać i wyjaśnić wszelkie nieporozumienia zwiazane z firmą CWI.
Znam CWI i Adriana Grandke. Poznałem go jeszcze za czasów PRagencji która prowadził, gość ma sporo ciekawych dobrych pomysłów ale nigdy nie chciało mu sie tego realizować uczciwie. Każdą sprawę skwasił a swoich kooperatorów wodził za nos... Agencja reklamowa padła bo za nic nie płacił, on sam był w "szpitalu" (oficjalna wersja to szpital) w trakcie upadku firmy. Zostawił masę długów (fortress może sporo na ten temat powiedzieć i nie tylko), przez jakiś czas bujał się po różnych firmach obiecując gruszki na wierzbie, aż wpadł na pomysł myjni. Na początku firma była otwarta na kogoś innego ale że tam długów narobił i nauczył się jak to robić to uciekł i nazwał swoja nowa firmę CWI... Częste zmiany siedziby miały wiele wspólnego nie z jakością lokali a kwestiami rozliczeń za nie. Z tego co pamiętam, to ewakuował się z Ligockiej z Parku Eurocentrum twierdząc że jakość biur i słaba klimatyzacja mu nie odpowiada... powód prawdziwy był oczywisty
Spotkałem się z nim po raz ostatni kilka miesięcy temu, już wtedy tonął i szukał dofinansowania działalności ale robił dobra minę do złej gry. Po sprawdzeniu ich wiedziałem, że nie warto robić z nimi interesów... Zastanawiało mnie zawsze z czego oni żyją skoro nie mieli tak naprawdę ani jednej wybudowanej myjni od zera a w firmie pracowała ARMIA ludzi... samo biuro na takim wypasie że wielu z Nas do domu sobie takich mebli nie kupuje... licytacja tych mebli w drugiej połowie stycznia.
Resumując, CWI było pomysłem na milionowe dochody przez wiele lat... realizując połowę planów ale z realnymi danymi i założeniami (70% zwrot inwestycji w 1 roku - buahahaha) można było w okresie 3-5 lat dojść do pozycji absolutnego lidera na tym rynku i niemal monopolisty w systemie. Jednak łatwa i szybka kasa kusi...