prowadze firme 7 miesiecy moge liczyc na leasing
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
prowadze firme 7 miesiecy moge liczyc na leasing
mam pytanie czy moge liczyc na leasing operacyjny? Mam firme 7 miesiecy rozliczam sie <ryczałt 5,5> moje dochody to miedzy 30tys a 60tys miesiecznie. I na jakich warunkach? Z gory dziekuje
- Jarosław Król
- Administracja
Re: prowadze firme 7 miesiecy moge liczyc na leasing
Leasing czego?
Samochodu bez problemu. Innego przedmiotu trochę trudniej, ale też możliwe - zależy co ma być przedmiotem leasingu i jaka ma być jego wartość.
Napisz więcej.
Samochodu bez problemu. Innego przedmiotu trochę trudniej, ale też możliwe - zależy co ma być przedmiotem leasingu i jaka ma być jego wartość.
Napisz więcej.
Za mało informacji.seba7611 pisze:mam pytanie czy moge liczyc na leasing operacyjny? Mam firme 7 miesiecy rozliczam sie <ryczałt 5,5> moje dochody to miedzy 30tys a 60tys miesiecznie. I na jakich warunkach? Z gory dziekuje
Co chcesz leasingować i jakie warunki możesz spełnić (wpłata, czas umowy)?
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
chodzi mi o leasing samochodu na piec lat dokladnie mercedesa vito koszt okolo 60 tys zlotych
Bez problemu. Atakuj firmy leasingowe.
"Nie znam się na tym, więc tym chętniej się wypowiem..." --> FAIL!
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Tak jak poprzednicy napisali nie masz przeszkód w uzyskaniu leasingu.
Jeżeli myślisz o leasingu samochodu używanego to polecam przeczytać: Leasing samochodu używanego - wiedza w pigułce
Jeżeli myślisz o leasingu samochodu używanego to polecam przeczytać: Leasing samochodu używanego - wiedza w pigułce
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Bez problemowo, masz promesa w 48 godzin