Leasing używanego kabrioletu 4-5 letniego
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing używanego kabrioletu 4-5 letniego
Witam
Leasing aut nowych nie jest mi obcy (jeden spłacony, drugi się konczy, 3 zaczołem miesiąc temu).
Jako, że auto spłacone sprzedaje, dostanie za nie jakies 45 k pln (taka chcę zrobić wpłate) chce kupic
coś do 100 k pln.
Ma to być coś naprawde fajnego, 4 auto w domu - nie mam sprecyzowanego - 100% kabrio, z racji marki najbardziej nowy Boxter, może SLK - są to auta 4-5 letnia.
Maxymalny wiek aut w VB (to 7-8 lat na koniec umowy)
Auto będzie z FV, w stanie bardzo dobrym (bezwypadkowy i tak dalej)
Na stronie EFL-u można nawet bez FV, zadzwonie do nich w poniedziałek.
Chcę wziąc na 60 mies. żeby rata był jak najmniej obciążająca.
Bardzo dobre PIT36L za ostanie 3 lata, bardzo dobra historia kredytowa.
Ktoś w Polsce jest to w stanie zrobić ?
Leasing aut nowych nie jest mi obcy (jeden spłacony, drugi się konczy, 3 zaczołem miesiąc temu).
Jako, że auto spłacone sprzedaje, dostanie za nie jakies 45 k pln (taka chcę zrobić wpłate) chce kupic
coś do 100 k pln.
Ma to być coś naprawde fajnego, 4 auto w domu - nie mam sprecyzowanego - 100% kabrio, z racji marki najbardziej nowy Boxter, może SLK - są to auta 4-5 letnia.
Maxymalny wiek aut w VB (to 7-8 lat na koniec umowy)
Auto będzie z FV, w stanie bardzo dobrym (bezwypadkowy i tak dalej)
Na stronie EFL-u można nawet bez FV, zadzwonie do nich w poniedziałek.
Chcę wziąc na 60 mies. żeby rata był jak najmniej obciążająca.
Bardzo dobre PIT36L za ostanie 3 lata, bardzo dobra historia kredytowa.
Ktoś w Polsce jest to w stanie zrobić ?
- Jarosław Król
- Administracja
Re: Leasing używanego kabrioletu 4-5 letniego
Chcesz dużo wpłacić co otwiera Ci drogę do ubiegania się o leasing w kilku firmach w ramach odstępstwa od procedury.
Inaczej dla wszystkich normalnych firm ten samochód będzie zbyt stary, żeby sfinansować go aż na 60 miesięcy.
Bardzo dużo zależy od tego gdzie i od kogo będzie ten samochód kupowany. Im bardziej wiarygodne źródło i stan samochodu tym większa szansa na leasing.
Najlepiej najpierw znaleźć porządny samochód. Finansowanie wtedy zawsze się jakieś znajdzie. Nawet jeśli nie leasing to zawsze w odwodzie jest kredyt.
Teraz bez konkretnego samochodu niewiele więcej się dowiesz.
Inaczej dla wszystkich normalnych firm ten samochód będzie zbyt stary, żeby sfinansować go aż na 60 miesięcy.
Bardzo dużo zależy od tego gdzie i od kogo będzie ten samochód kupowany. Im bardziej wiarygodne źródło i stan samochodu tym większa szansa na leasing.
Najlepiej najpierw znaleźć porządny samochód. Finansowanie wtedy zawsze się jakieś znajdzie. Nawet jeśli nie leasing to zawsze w odwodzie jest kredyt.
Teraz bez konkretnego samochodu niewiele więcej się dowiesz.

Np. Porsche Boxter 2007 rok, bezwypadek, przebieg poniżej 50000 km, FV 23%
Jak jest na fakturę VAT z 2007 roku to leasing można dostać bez problemu na 48 miesięcy.Getax pisze:Np. Porsche Boxter 2007 rok, bezwypadek, przebieg poniżej 50000 km, FV 23%
Przy tak wysokiej wpłacie i 60 miesięcy nie powinno być problemem - tak jak napisał przedmówca.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)