Vehis - czy ktoś może się podzielić opinią na temat tej firmy?

Poznaj opinie o leasingodawcach i opisz swoje doświadczenia
Awatar użytkownika
TOMEK B.

VEHIS LEASING

Post autor: TOMEK B. »

WITAM.

TYDZIEŃ TEMU ODEBRAŁEM SAMOCHÓD ALFA ROMEO GULIA ZAKUPIONY I SFINANSOWANY PRZEZ FIRMĘ VEHIS. OSOBISCIE JESTEM ZADOWOLONY Z OBSŁUGI , A PERSONALNIE Z OBSŁUGI PANA RAFAŁA KASIŃSKIEGO KTÓRY PROFESJONALNIE OBSŁUŻYŁ NASZĄ FIRMĘ .
JEŻELI KTOŚ POTRZEBUJE LEASINGU NA SFINASOWANIE AUTA - ZDECYDOWANIE POLECAM - FIRMĘ VEHIS W OSOBIE PANA RAFAŁA KASIŃSKIEGO.

POZDRAWIAM TOMASZ B.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Marcin699

Vehis

Post autor: Marcin699 »

Moja współpraca z tą firmą to totalna porażka i gigantyczne rozczarowanie. Vehis z premedytacją rzuca kłody pod nogi klientom wnioskującym o dotację w programie „Mój Elektryk” (Nasze EAuto). W moim przypadku bezczelnie odmówili podpisania cesji umowy ubezpieczenia AC. Jest to kluczowy dokument, bez którego uzyskanie państwowego dofinansowania jest mocno utrudnione.
Najgorsze jest to, że od samego początku doskonale wiedzieli, że będę ubiegał się o to wsparcie. Nie przeszkadzało im to jednak przyjąć ode mnie wpłaty własnej w ogromnej kwocie 40 000 zł! Zostawili mnie na lodzie, utrudniając przyznanie dotacji przez brak współpracy. Mimo pobieranej przez nich rocznej opłaty 200zł za obsługę.
Omijajcie Vehis z daleka, jeśli nie chcecie zostać frajerami!

ODPOWIEDZ