leasing 18 pojazdów - gdzie?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
leasing 18 pojazdów - gdzie?
Witajcie,
może ktoś mi doradzi, chciałbym wyleasingować 18 nowych aut ( ford focus + for mondeo ) , 10% wjazdu , 40% wykupu, raty na 36 mcy , firma duża, wszystkie "papierki" kładę na stół, do kogo najlepiej uderzyć aby oferta była sensowna o dość tania.
będę wdzięczny za pomoc
pzdr
sebastian
może ktoś mi doradzi, chciałbym wyleasingować 18 nowych aut ( ford focus + for mondeo ) , 10% wjazdu , 40% wykupu, raty na 36 mcy , firma duża, wszystkie "papierki" kładę na stół, do kogo najlepiej uderzyć aby oferta była sensowna o dość tania.
będę wdzięczny za pomoc
pzdr
sebastian
- Jarosław Król
- Administracja
Re: leasing 18 pojazdów
Reprezentujesz tą firmę, czy jesteś pośrednikiem?sebaauto pisze:Witajcie,
będę wdzięczny za pomoc
pzdr
sebastian
Jeśli reprezentujesz, to możesz skorzystać z tego ilease.fmleasing.pl - firmy zainteresowane taką transakcją odezwą się same, tylko w uwagach proponuję wpisać informację o 40% wykupu, bo nie każda firma chce coś takiego robić.
Chyba, że interesuje Cię w ogóle wynajem długoterminowy (leasing operacyjny bez "obowiązku" wykupu).