bmw comfortlease
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
- sonnenberg
bmw comfortlease
Cześć
dzisiaj byłem w salonie bmw i przy wyborze opcji finansowania zaproponowano mi właśnie ten program bmw comfortlease. Do tej pory zawsze kupowałem auta w ramach leasingu operacyjnego z wykupem 1% i byłem zadowolony. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie jest haczyk niskiej raty w tym programie?
Pozdrowienia
dzisiaj byłem w salonie bmw i przy wyborze opcji finansowania zaproponowano mi właśnie ten program bmw comfortlease. Do tej pory zawsze kupowałem auta w ramach leasingu operacyjnego z wykupem 1% i byłem zadowolony. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie jest haczyk niskiej raty w tym programie?
Pozdrowienia
Re: bmw comfortlease
Haczyk jest w dużym wykupie.
To jest bardziej wynajem długoterminowy niż leasing.
To jest bardziej wynajem długoterminowy niż leasing.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- sonnenberg
tak naprawdę to wykupu nie ma bo auto zostaje po danym okresie u dealera.
Czy ktoś jest w stanie pokazać mi pozytywne aspekty takiego wynajmu?
Czy ktoś jest w stanie pokazać mi pozytywne aspekty takiego wynajmu?
Zgadza się, dlatego napisałem, że to bardziej wynajem długoterminowy, ale prawo do wykupu chyba nadal jest?sonnenberg pisze:tak naprawdę to wykupu nie ma bo auto zostaje po danym okresie u dealera.
To rozwiązanie może być dobre dla osób, które regularnie wymieniają samochody na nowe co kilka lat i nie chcą się bawić w samodzielne sprzedawanie starego.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.