business lease

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
karoll

business lease

Post autor: karoll »

relacje pomiędzy warsztatem naprawczym a cfm wszyscy chyba znają, trzeba dać dużą łapówkę, żeby naprawiać samochody, ale to co dzieje się w business lease to przekracza wszelkie normy, kolesie narzucili takie stawki, że by pokryć łapówę od każdej faktury, warsztat pakuje nam zamienniki i "nasze" cudowne samochody z miesiąca na miesiąc tracą swoją oryginalność, ale nie tracą wysokości raty, przeważnie nie widzimy warsztatu bo jakiś miły pan odbiera nasze auto, ale tym którym udało się zobaczyć warsztat mina zrzedła, jak taki warsztat może naprawiać nowe samochody dla cfm? a ja miałem okazję porozmawiać z takimi miłymi panami, po krótce : panie, szef ma dużo zleceń ale narzeka, że łapówki zabierają mu połowę zysku,.... a zamienniki są dopuszczone i czasami jak oryginały są dobre ...", co za szczerość :lol: !!!!

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Tomasz Piotrowski
PRO

Re: business lease

Post autor: Tomasz Piotrowski »

karoll pisze:a ja miałem okazję porozmawiać z takimi miłymi panami, po krótce : panie, szef ma dużo zleceń ale narzeka, że łapówki zabierają mu połowę zysku,.... a zamienniki są dopuszczone i czasami jak oryginały są dobre ...", co za szczerość :lol: !!!!
I to rozumiem jest dowód? Pan Henio powiedział, że szef mu powiedział.... :?

Awatar użytkownika
karoll

Re: business lease

Post autor: karoll »

znam osobiście jeden z byłych warsztatów KBC, nie naprawiają bo nie chcą płacić

ODPOWIEDZ