Leasing dla osoby prywatnej.
Leasing dla osoby prywatnej.
Dzień dobry,
Przymierzam się do zakupu nowego auta. Pomyślałem nad leasingiem, by nie wydawać całej kwoty od razu.
Chciałbym wziąć Mazdę 6.
Czy dochody i rodzaj umowy z pracodawcą mają wpływ na pozytywne rozpatrzenie wniosku?
Zarabiam około 4k zł netto na umowę zlecenie. Nie ma zbyt dużych wydatków. Mieszkam z rodziną, dlatego kosztami życia się dzielimy.
Czy mam szanse na lesing prywatny?
Najlepiej jakby rata wynosiła w granicach 1500zł.
Przymierzam się do zakupu nowego auta. Pomyślałem nad leasingiem, by nie wydawać całej kwoty od razu.
Chciałbym wziąć Mazdę 6.
Czy dochody i rodzaj umowy z pracodawcą mają wpływ na pozytywne rozpatrzenie wniosku?
Zarabiam około 4k zł netto na umowę zlecenie. Nie ma zbyt dużych wydatków. Mieszkam z rodziną, dlatego kosztami życia się dzielimy.
- Jarosław Król
- Administracja
Re: Leasing dla osoby prywatnej.
To ma być nowy samochód?Alek74 pisze:Dzień dobry,
Chciałbym wziąć Mazdę 6.
Czemu nie kredyt?
Nie, może być używany. Głównie zależ mi na Maździe 6.Jarosław Król pisze: To ma być nowy samochód?
Czemu nie kredyt?
Potrzebuje auta, gdzie będę płacił w granicach 1500zł mc i tyle. Bez opcji wykupu. Dlatego im mniejsza rata leasingu tym lepiej.
Z tego co zauważyłem, to na portalu aukcyjny są oferty w granicach 1300zł za Mazdę 6 na 24mc bez opcji wykupu, ale tylko dla firm.
Niestety, jeśli chodzi o oferty dla konsumentów, które są czymś w rodzaju wynajmu długoterminowego, to praktycznie odpadają pojazdy używane.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Nie musi być używany.Lui pisze:Niestety, jeśli chodzi o oferty dla konsumentów, które są czymś w rodzaju wynajmu długoterminowego, to praktycznie odpadają pojazdy używane.
W przeciągu roku chce otworzyć działalność gospodarczą, ale najpierw chce zrobić rozeznanie rynku, zdobyć kilku kontrahentów itp.
Potrzebuje auta na dojazdy w różne odległe miejsca w kraju, ale też tzw. prestiżu. Nie pojade na spotkanie z inwestorem z którym będziemy rozmawiać o dużych pieniądzach byle czym.