Czy opłaca się brać leasing w 2023? I co dalej ze stopami?
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
Czy opłaca się brać leasing w 2023? I co dalej ze stopami?
Chciałbyś skorzystać obecnie z leasingu, ale masz obawy, czy jest to dobry moment ze względu na ogólną niepewność gospodarczą oraz wysokie stopy procentowe? Sprawdź, dlaczego czekanie na lepsze czasy może nie mieć sensu oraz o ile zmniejszy się rata leasingu po obniżce stóp procentowych.
...
Czytaj dalej: Czy warto wziąć leasing w 2023 roku?
...
Czytaj dalej: Czy warto wziąć leasing w 2023 roku?
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
Re: Czy opłaca się brać leasing w 2023? I co dalej ze stopami?
Dobra uwaga na koniec artykułu o wzroście cen przedmiotów leasingu.
Ja teraz odbieram samochód zamówiony ponad rok temu, leasing wybrany wtedy dzięki Wyszukiwarce Fmleasing i wartość pojazdu 198000 zł. Gdybym teraz zamawiał to samo, dokładnie to samo (!!!) auto, to musiałbym "zapłacić" ponad 250000 zł. I co mi po czekaniu na trochę niższe odsetki, jak za kolejnych kilka miesięcy ten samochód będzie kosztował pod 300000 złotych.
Ja teraz odbieram samochód zamówiony ponad rok temu, leasing wybrany wtedy dzięki Wyszukiwarce Fmleasing i wartość pojazdu 198000 zł. Gdybym teraz zamawiał to samo, dokładnie to samo (!!!) auto, to musiałbym "zapłacić" ponad 250000 zł. I co mi po czekaniu na trochę niższe odsetki, jak za kolejnych kilka miesięcy ten samochód będzie kosztował pod 300000 złotych.