Leasing dla młodego firmowicza
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing dla młodego firmowicza
Witam, mam 22 lata, firmę prowadzę od maja 2010. Interesuje mnie leasing samochodu nowego, rocznik 2012 wartość brutto 100 tysięcy, wpłata własna na poziomie nie więcej niż 10%, oczywiście bez poręczycieli i przedstawiania dokumentów firmy (proced. uproszczona) jednak z racji wieku większość firm leasingowych zwyczajnie mi odmawia.
Jaką firmę leasingową możecie polecić, aby spełniała podane kryteria?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Michał Krupiński
- PRO
Re: Leasing dla młodego firmowicza
Wiem z jaką firmą raczej nie powinieneś mieć problemów, ale ona nie należy do najtańszych, więc nie będę Ci jej polecał jako firmy pierwszego wyboru.Lopez90 pisze:Witam, mam 22 lata, firmę prowadzę od maja 2010. Interesuje mnie leasing samochodu nowego, rocznik 2012 wartość brutto 100 tysięcy, wpłata własna na poziomie nie więcej niż 10%, oczywiście bez poręczycieli i przedstawiania dokumentów firmy (proced. uproszczona) jednak z racji wieku większość firm leasingowych zwyczajnie mi odmawia.
Pozdrawiam.
Zamiast tego polecę Ci Wyszukiwarka Leasingu. Jeżeli zdecydujesz się skorzystać, to w uwagach proponuję wpisać swój wiek. Wtedy ofertę przedstawią Ci firmy, które będą "Tobą" zainteresowane.
W tym - powinna odezwać się także firma, o której wspomniałem.
Jednoznaczna odpowiedź, która firma udzieli Ci leasingu, a która nie jest dość trudna, bo to zależy często od "nastroju" danego dnia w danej firmie...

Sądzę, że choć kilka ofert powinieneś uzyskać i raczej będą one na rozsądnym pułapie cenowym, więc zawsze będziesz miał wybór.
A gdyby jednak się coś nie udało, to napisz do mnie na michal@fmleasing.pl.
EDIT by admin:
Więcej informacj: https://www.fmleasing.pl/porady/mlody-w ... przeszkoda
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)