Niedobrze. Jednak właściwie ciężko się z tą opinią nie zgodzić. Jeśli jest to przekret to zarówno iPady dodawane jako bonus do podpisanej umowy, ani koszta reklamy nie są problemem dla nich, a rzeczywiście pozwalają przekonywać ludzi o najróżniejszych charakterach i oczekiwaniach od "złotej inwestycji".Tomek_P pisze: O Carwash Investment jako nowatorskiej formie oszczędzania swojego czasu pisano w poważnych pismach i portalach dodatkowo zwiększając ich wiarygodność.
Oni temat od strony promowania się mają dobrze przećwiczony i wiedzą co robić.
Pamiętajmy jdnak że tak jak napisał Michael, nie jest wcale pewne że Perfect Trade to przekręt ani że ma powiązania z CWI. Należy być ostrożnym w spekulacjach.
Zastanawia mnie jednak dlaczego, wedle tego co powiedział Spayker, ludzie tacy jak Grandke nie są zamykani na długie lata za kratami, co siłą rzeczy usuwa ich z "rynku" i bardzo utrudnia nowe przekręty / nieudolne interesy.
Natomiast interesuje mnie jeszcze jedna z opinii o Konsalnecie, którą wypowiedział lol1 - czy mógłby Pan rozwinąć temat?
Osobiście nie mam zbyt wielu doświadczeń z tą firmą, ale na rynku jest już dość długo i o ile wiem cieszy się dosyć dobrą renomą.
Dodam jeszcze jako uzupełnienie mojego pierwszego posta, że reprezentant SR zapewniał, że nie ma możliwości wyjęcia przez kogokolwiek w żadnym wypadku złota z depozytu. Zamieszczam fragment umowy która opisuje zagadnienie: