jest to mój pierwszy post,pierwszy problem i oby ostatni

Planuję a raczej planowałem otworzyć działalność zajmującą się wynajmem aut krótkoterminowym oraz usługami transportowymi.
Mam masę podpisanych wstępnych deklaracji/listów intencyjnych od przyszłych klientów firm.
Planowana działalność jest bez konkurencyjna w całym regionie/województwie ponieważ żadna firma nie daje takich warunków.
Do rzeczy jestem po miesięcznych bataliach z bankami (których z grzeczności nie wymienię) i efektu zero.Pieniędzy poszło już nie mało-(zaliczki w salonie na 4 autka,wynajem lokalu,reklama,meble,rejestracja sp z.o.o,strona ww itp).
Czuje się oszukamy ponieważ różne banki zapewniały mnie o korzystnych warunkach itp.po wypełnieniu wniosków leasingowych każdy z nich winduje maxymalnie ceny!!! tzn.była mowa o 10% wpłaty własnej i dużym wykupie na koniec + pełne AC,OC,NNW za kwotę średnio 4000tyś od autka.
Teraz każdy chce min. 20-50% wpłaty na start + min.8000tys za ubezpiecznie od sztuki !?
Ręce opadają,płakać się chce bo każdy dyktuje co mu się podoba a o własnym zarobku pozostaje marzenie.
Jest naprawdę cholernie dobra oferta której w województwie nie ma nikt,a zapotrzebowanie jest ogromne.
Autka to nowe dostawczaki Renault Trafic,
Czy ktoś z was może w jakiś sposób mi poradzić co robić?